b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Elemezgető 13. rész! ALL IN csomag megosztás!

Elérkezett az “Elemezgető” tippadásunk a 13. felvonásához! Ahol arra a döntésre jutottunk, hogy megosztjuk veletek az “ALL IN” prémium csomagunk összes tippjét! Mai napon a “SINGLE” és “Részletezz és nyerj!” prémium csomagjaink tippjeit osztottuk meg veletek, illetve lesz további két ajánlásunk, amelyeket 80% biztonsággal ajánlunk, viszont ki kell emelnünk, hogy ezek a tippek sem a statisztikáinkba, sem a tipp archívumba nem kerülnek bele!


“Single” csomag:
Holstein Kiel – Duisburg (5-0)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,60

“Részletezz és nyerj!” csomag:

Mattersburg – Admira Wacker (3-1)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,65

További ajánlásaink:

RB Leipzig – Dortmund (25777 01)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5)
odds:1,80
E. Frankfurt – Hannover (1-0)
Tipp:E. Frankfurt (1X2)
odds:1,80

(Az ajánlások nem számítanak bele a statisztikába és a tipp archívumba sem, ezek olyan mérkőzések, amelyeket megfelelőnek találunk még fogadás szempontjából!)

 

A részletezésünk esetében egy igen érdekes találkozót sikerült találnunk a mai kínálatban, ami igencsak nehéznek mondható, hiszen rengeteg helyen már halasztásra kerültek a mérkőzések az időjárás miatt, illetve a pályák állapota miatt. Most viszont a “sógorokhoz” látogatunk, ahol végre a tippmix esélyei növekedtek, hiszen már nincs a hármas kötés szabályozás az osztrák mérkőzéseken, ezért érdemes többször ránézni a szomszédaink mérkőzéseire, főleg így, hogy a mai két együttes igencsak remek formát diktál a mérkőzéseket tekintve. A Mattersburg jelenleg a 6. a bajnokságban, míg a mai ellenfele a 3. pozíciót foglalja el, viszont mindkét együttes statisztikai adatai igencsak beszédesek. A hazaiak legutóbbi 15 hazai mérkőzéséből mindössze egyetlen egy találkozón szenvedtek vereséget, viszont ezen kívül 4 döntetlen és 10 győzelem a csapat hazai mérlege, ami egyet jelent, hogy a csapat szinte minden hazai mérkőzésén szerez legalább egy gólt! Viszont ma az az Admira lesz az ellenfél, akik igencsak kellemetlen ellenfélnek számítanak, hiszen idegenben kevés az a mérkőzés,mikor nem találnak be az ellenfeleknek. Legutóbb pontosan az AC Wolfsberger együttese érezhette ezt, hiszen 1-3-s idegenbeli sikert aratott a csapat. Ezt megelőzően a Salzburg otthonában zörgettek hálót, illetve a Lask Linz, Sturm Graz, Austria és Rapid Wien csapatainak is betalált a mai vendég együttes. Idegenben tehát jól szerepel a csapat a gólszerzés tekintetében, viszont a védelem idegenben nem igazán szuperál és, ha jobban megfigyeljük a statisztikákat egy látszik, hogy a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésen 9 alkalommal talált be az ellenfeleinek a csapat, viszont ezen kívül 9 alkalommal kapott is gólt az együttes és szinte mindig megtörténik a gólváltás az idegenbeli mérkőzéseiken. Így a hazai Mattersburg statisztikából, ahol látható, hogy a hazaiak remek formát diktálnak otthon és gólra törő játékkal tudnak előrukkolni mindig, addig a vendég Admira is idegenben szinte a legnehezebb mérkőzésein is betalál az ellenfeleinek, ezért mi úgy véljük, hogy ma is benne lehet a mérkőzésben a gólváltás és a statisztikai adatok alapján, illetve a megérzéseink is azt súgják, hogy ma ez az opció megszületik a találkozón!Sok sikert!

0
%d bloggers like this: