b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Elemezgető 12. rész

Elemezgető rovatunk a 12. részéhez ér! Igaz ma késő délután érkezik a tippadásunk, viszont a statisztikáinkból kiindulva a legtöbben a weboldalunkat 17:00 és 20:00 között tekintik meg, így  úgymond a legmegfelelőbb időpontban kerül ismét a tippünk megosztásra! Ma a “SINGLE” prémium csomagunk tippjét hoztuk el nektek, amely egy spanyol mérkőzés lesz és hogy melyik találkozóra gondoltunk?!

A Girona- Celta Vigo mérkőzésén várjuk a gólváltást a felektől. A vendégek az egyik legjobbak közé tartoznak a gólszerzést tekintve és elmondható róluk, hogy rengeteg gólt szerez az Aspas/Gomez/Sisto trió. Jelenleg 43:37-s gólkülönbségük viszont igen beszédes, hiszen ez megmutatja, hogy a csapat szinte minden találkozón képes a gólszerzésre, míg a 37 bekapott gól is remekül példázza, hogy több alkalommal gólt is kap a Celta Vigo együttese. Ma pedig az a Girona lesz az ellenfél, akik hazai pályán nagyon jól szerepelnek. Igazán a csapatból egy személyt érdemes “kiemelni”, aki nem más, mint Stuani. Jelenleg bomba formában van a támadó és jelenleg 13 gólnál tart már a bajnokságban, ami remek eredménynek számít. Ha, megfigyeljük a hazaiak legutóbbi 10 hazai mérkőzését egyet látunk, hogy 10 lejátszott mérkőzésből 9 alkalommal betaláltak az ellenfeleik kapujába! Viszont az is elmondható, hogy ezeken a mérkőzéseken 60%-ban betaláltak az ellenfelek. Ha, nem történt gólváltás a találkozón, akkor az egynek volt betudható, hogy olyan ellenfelekkel mérkőzött meg a csapat, amelyek nem igazán a támadójátékukról híresek. (Leganes, Ath. Bilbao, Getafe, Las Palmas), viszont amikor már olyan ellenfelek kerültek a csapattal szemben, akikben van fantázia és van remek támadójáték, ott szinte “garantált” volt a gólváltás a mérkőzésen. Ilyen pl. a Sevilla, Villareal vagy éppen a Real Sociedad is. A vendégek a szezonban eddig 13 találkozót játszottak le idegenben, ebből mindössze két alkalommal nem tudták megzörgetni az őket fogadók hálóit, az egyik a katalánok ellen nem jött össze, míg a másik mérkőzés épp a Getafe ellen, amely így utólag átgondolva nagy meglepetésnek számított. Viszont az is látható, hogy a Celta remek vendég csapatnak számít, hiszen 11 mérkőzésen gólt is kapott az ellenfeleitől és összességében mindig kialakul a találkozóin a gólváltás, mint opció.! Legutóbb a két fél 3-3-s döntetlennel zárt, így mi úgy véljük, hogy ma is várhatóak lesznek a gólok és véleményünk szerint a gólváltás is könnyen borítékolhatóvá válhat.


Girona – Celta Vigo (03239 H)
Tipp:Mindkét csapat szerez gólt
odds:1,65


Mai napon ezzel az egy tippel készülünk. Tegnap utolsó percben úszott el a megosztott tippünk, viszont az ingyenes megosztásunk továbbra is nyereségesen áll, így érdemes ma is velünk tartani! Reméljük, hogy a késő délutáni megosztás nem zavar meg senkit sem, viszont ma kíváncsiak vagyunk, hogy a statisztikai információink helyt állnak-e és most is képesek leszünk közel ezer embert megmozgatni pár óra leforgása alatt!

Sok sikert kívánunk! 

0
%d bloggers like this: