b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Elemezgető 11. rész

Szombaton az utolsó percek nekünk álltak és ismét nyereségesen zárt az “Elemezgető” rovatunk, ezzel 7 nyertes és 3 veszteséges napot könyvelhetünk már el! Ma folytatjuk a sorozatot és érkezik a 11. rész, ahol egy olasz találkozóval érkezünk és bízunk a vendégek sikerében, hogy melyik mérkőzés lenne ez?!

[lockercat]

A találkozó nem más, mint a Cagliari – Napoli összecsapás, ahol bízunk a vendégek formájában, illetve abban, hogy kevés gól születik a mérkőzésen! Ugye kiélezett párharc folyik a Serie A-ban, hiszen a Napoli/Juventus kettős fej-fej mellett halad a bajnokságban az 1. pozíció megszerzéséért és mindkét csapatnak, ha idegenben, ha hazai pályán játszanak egy esetleges botlás és vereség úgymond végzetes is lehet. A Napoli jelenleg az egyik legjobbnak mondható, hiszen 25 mérkőzés alatt 21 győzelem 2 döntetlen és 1 vereség a mérlegük. A mai ellenfelük pedig az a Cagliari lesz, akik a 14. pozíciót foglalják el 7 győzelem 4 döntetlen és 14 vereség a mérlegük. Nagyon bízunk benne, hogy a Napoli idegenben folytatja kiváló és veretlen menetelését és nem most fog megszakadni a sorozatuk. 12 idegenbeli mérkőzésen 11 – 1 – 0 a mutatójuk, tehát egy mérkőzéstől eltekintve minden párharcot megnyert az együttes. A csapat egész és innentől minden adott, hiszen csak és kizárólag a bajnokságra kell koncentrálnia a csapatnak. Múlt héten kiestek az EL-ből, mostantól pedig úgymond “egy frontos” csatát kell megvívniuk, ami egyrészről könnyebbé teheti a Napoli játékosok dolgát.Ami látszik, hogy a 12 mérkőzés alatt idegenben nem szórják a gólokat, viszont nem is szeretnek gólt kapni sem. 12 találkozón mindössze 25 rúgott és 7 kapott gól a csapat mérlege, ezért mi úgy döntöttünk, hogy ma a 4,5 under opciót behúzzuk még a Napoli siker mellé, amely egy kecsegtető oddsot nyújt már és ezzel próbáljuk ma “behúzni” a napot.


Cagliari – Napoli (22622 03)
Tipp:Vendég és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5)
odds:1,65[/lockercat]
A mai megosztásunk a “Részletezz és nyerj!” csomagunk prémium tippje, reméljük, hogy ma is sikerül nyereségesen zárni a napot. Minden feltétel adott, statisztikák alapján, illetve a kiélezett párharc miatt ma úgymond kötelező behúzni a vendégeknek a győzelmet, viszont bízunk benne, hogy kevés gól párosul-e mellé!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: