b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Elemezgető 10. rész

Az “Elemezgető” rovatunk a 10. felvonásához ért és eddig remek sorozatot tudhat magáénak a megosztásunk, hiszen eddig 6 nyertes és 3 vesztes napunk van, ami összességében nyereséges megosztást jelent. Ma egyetlen egy tippel érkeztünk és akik még nem tudnák, az “Elemezgető” rovatban csak és kizárólag prémium tippek kerülnek megosztásra.

[lockercat]
Ma a “SINGLE” tippcsomagunk tippjét hoztuk el nektek, amely egy angol találkozó lesz és mi számítunk ismét a gólokra, főleg ha megfigyeljük a vendégek statisztikáját, akkor rájövünk, hogy szinte garantált a gólváltás a mérkőzésen. A mérkőzés nem más, mint a Bristol Rovers – Scunthorpe összecsapása lesz, ahol a vendégek statisztikáját tekintve döntöttünk úgy, hogy a gólváltás várható lesz a mérkőzésen. A Scunthorpe legutóbbi 10 mérkőzéséből 9 alkalommal született meg a gólváltás! Jelenleg 5. helyen “tanyáznak” 15-11-8-s mérlegükkel és 50:38-s gólkülönbségükkel. A mai ellenfél az a Bristol Rovers lesz, akik szinte minden körülmény közt képesek gólt szerezni, viszont pocsék védelmük miatt rengeteg alkalommal születik meg szintén az ő mérkőzéseiken is a gólváltás. A Bristol hazai pályán a legutóbbi 15 találkozót tekintve 13 alkalommal szerzett legalább egy gólt az ellenfeleinek és tegyük hozzá, hogy ugyanennyiszer kaptak is a 15 találkozó alatt. Mindent egybevéve tehát mindkét fél jól teljesít elől, hazai pálya miatt úgymond “kötelező” a hazai gól, míg a vendégek, ha szeretnének harcban maradni a dobogóért, akkor ma oda kell tenniük magukat. Viszont a védelmüket egyszerűen nem tudják helyre hozni és ez minden találkozón látszódik, így mi úgy véljük, hogy a találkozón várható lesz a gólváltás ezért mi behúztuk ma is ezt az opciót a Scunthorpe mérkőzésén!


Bristol Rovers – Scunthorpe (05452 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,65[/lockercat]

A mai napra ezzel az egy tippel készültünk, reméljük, hogy ma nem születik meglepetés. Tegnap szép eredményekkel zártunk ,ma pedig szeretnénk ismételten nyereségesen zárni!

Sok sikert kívánunk mindenkinek és köszönjük a megtisztelő figyelmet!

0
%d bloggers like this: