b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Elemezgető 1. rész

Az ingyenes tippjeink tekintetében egy újabb sorozatba kezdünk és most hosszabb időtartamra tervezünk. Az ingyenes tippadásaink a “prémium” szolgáltatásaink tippjei közül lesznek kiválasztva. Egy találkozó, részletes elemzések és mindezek végén egy, vagy két tipp.

Ma egy francia találkozót hozunk elemzésül, ahol egy vendég győzelmet várunk, de mégsem ezt az opciót fogadtuk meg a találkozón. A mérkőzés nem más, mint Bordeaux – Lyon összecsapása. Vélhetően a vendégek mindent megfognak tenni a három pont megszerzéséért, de ne rohanjunk előre és kezdjük a hazaiakkal az elemzésünket.

A Bordeaux jelenleg a 13. a bajnokságban. 22 forduló alatt, mindössze 26 pontot szerzett az együttes 23:31-es gólkülönbséggel rendelkezik és 3 pont választja el a kiesőzónától a csapatot. Jelenlegi mérlegük 7 győzelem 5 döntetlen és 10 vereség. Legeredményesebb játékos a keretben a brazil Malcom aki már 7 rúgott gólnál jár a bajnokságban. Hazai mérleget tekintve a csapat nem az igazi és inkább felemás teljesítményt nyújt. 4 győzelem, 2 döntetlen és 4 vereség a mérlegük 12:13-s gólkülönbséggel rendelkeznek. A találkozót ma többen is kihagyják, hiszen sérüléssel, illetve eltiltással rendelkeznek. Személy szerint Contento , Jovanovic, Mendy, Plasil, Verdon és Lewczuk is kénytelen lesz kihagyni a találkozót.

A vendég Lyont igazán senkinek sem kell bemutatni. Jelenleg a vendég együttes a 2. pozíciót foglalja el 11 ponttal lemaradva a PSG csapatától. Látható egy óriási javulás a társaság háza táján, hiszen összeállt a keret, remek az összhang és a játékképe is igencsak focibarát üzemmódba kapcsolt és lehet élvezni a Lyon mérkőzéseit. Jelenleg 14 győzelem, 6 döntetlen és 2 vereség a csapat mérlege, illetve nem lehet elmenni a gólok mellett, hiszen a bajnokság második legeredményesebb támadósorával rendelkezik a Lyon 51:22 a csapat gólkülönbsége. Érdekes információ lehet, hogy idegenben jobban megy a csapatnak a bajnokságban, mint bármelyik másik csapatnak. 11 mérkőzést játszottak idáig idegenben ebből 8 győzelem, 2 döntetlen és 1 vereség a Lyon statisztikája. Látható az is, hogy javarészt itt szerzik meg a góljaik nagy részét! 11 idegenbeli mérkőzés alatt 28 rúgott gólnál tart a csapat és mindössze 9 kapott gól szerepel a másik oldalon. Ma a keretből egyedül Diakhaby hiányozhat személyes okok miatt, viszont rajta kívül minden játékos bevethető állapotban lesz!

Mit várunk a találkozótól? 

Véleményünk szerint a vendégek mindent megfognak tenni a győzelemért és, hogy ezt bebiztosítsák legalább két gólra lesz szükségük, hiszen a “Bordó” otthon képes a gólszerzésre. Fekir/Diaz/Depay trió szinte biztos,hogy a kezdőcsapatban kap szerepet. Fekir 16, Diaz 13 míg Depay 9 gólnál tart. A hazai védelem sebezhető és igen beszédes a statisztikájuk is, míg a Lyon vendégként jobban teljesít, mint hazai pályán. A hazaiak a legutóbbi 3 hazai bajnoki mérkőzésükön mindig kaptak legalább két gólt (Caen 0-2, Montpellier 0-2, Strasbourg 0-3). A Lyon pedig a legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésén mindig szerzett legalább két gólt! 

Ezért mi úgy gondoljuk, hogy a formai különbségek, a vendégek legveszélyesebb triója, a hazaiak hiányzói, illetve az a motivációs plusz ami a Lyon kezében van ma nyomós indok lehet, akár a vendég győzelemre is, de a vendég találatokra is! Ezért mi ma egy tippel érkezünk a találkozóra.

Mai tippünk, amely egyben a “RÉSZLETEZZ ÉS NYERJ!” prémium csomagunk tippje is:

⚽Bordeaux – Lyon (26526 V)
Tipp:Több, mint 1,5 (Vendégcsapat – Gólszám 1,5)
odds:1,85

Sok sikert kívánunk!

0
%d bloggers like this: