b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ekstraklasa : Slask Wroclaw – Lech Poznan – 06/28 17:30

Legia számára ma kötelező lenne a 3 pont begyűjtése, viszont a Pogon lesz az ellenfelük, akik a bajnokság egyik leggólerősebb csapatának számítanak. (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat és tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A lengyel rájátszásban a harmadik helyért küzdenek a mostani csapatok. Igencsak szoros a véghajrá, ugyanis négyen is esélyesek az Európa Liga selejtezőjébe való kerülésre. A csapatok gólerősek és szerintem a gólváltás reális a találkozón.

Slask Wroclaw – Lech Poznan Fogadási határidő : 17:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.75 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: