b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ekstraklasa : Pogon Szczecin – Wisla Plock – 18:00

Remek formának örvend a Pogon Szczezin csapata. Vajon képes lesz megnyerni a mostani mérkőzését is? (Fotó : Getty Images)

A második prémium elemzés esetében egy lengyel bajnoki került kiválasztásra, méghozzá a 6. forduló zárómérkőzése. A pályán a Pogon, illetve a Wisla Plock.


I Pogon Szczecin – Wisla Plock I

A mérkőzésen több tényezőben is bízom ls lényegében erre alapozva írtam meg a mostani elemzést. A Pogon fantasztikus szezont fut és továbbra is veretlen a házigazda. Jelenleg 4-1-0-s mutatójuk van. A másik oldalon a kisebb meglepetésre gyenge formában kezdő Wisla Plock lesz, akik idén 4 fordulót követően 0-1-3-s mérleggel rendelkeznek.

A várható gólszámadatok alapján 1,51, illetve 0,58 a két csapat mutatója. Tehát 1-0, illetve 2-0 a reális eredmény a mérkőzés esetében.

Remek formának örvend a Pogon Szczezin csapata. Vajon képes lesz megnyerni a mostani mérkőzését is? (Fotó : Getty Images)

A hazai csapat a remek helyezését a kiváló védekezésének köszönheti. A Pogon eddig 5 forduló alatt 1 gólt kapott és azt is a Legia Warszawa otthonában. A Wisla idegenben nem a legjobb és már itt a szezon elején 0-5-s gólkülönbségük van. Ami azt illeti a vendégek támadósora nem épp a leghatékonyabb, ezért vélhetően ma nem fognak gólt szerezni, viszont a védelmük sincs a helyzet magaslatán. A Pogon jól szerepel, ráadásul tényelegesen a hazai pálya előnye, a kiváló védelem, ill. a formai különbség is mellettük szól. Ezért nem vagyok rest és a hazaiak sikerére ajánlok fogadást amelyre láthatóan az opening line óta csökkentek a szorzók. Úgyhogy még most éri meg fogadni, amíg van benne “value”.

Pogon Szczecin – Wisla Plock (18:00)
Tipp: Pogon Szczecin (Játékidő eredménye) odds:1,66 “B” kategória Tét : 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: