b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ekstraklasa : Legia Warszawa – Pogon Szczecin

Legia számára ma kötelező lenne a 3 pont begyűjtése, viszont a Pogon lesz az ellenfelük, akik a bajnokság egyik leggólerősebb csapatának számítanak. (Fotó : Getty Images)

A lengyel bajnokságban minden a Legia kezében van, hiszen egy ponttal még mindig az első helyen áll a csapat, viszont ma sem lesz könnyű dolga a hazaiaknak.


I Legia Warszawa – Pogon Szczecin I

 

Ami biztos, hogy ezt a mostani elemzést teljesen a statisztikai adatokra bízom és egyszerűen nem tudok elvonatkoztatni attól a tényezőtől, hogy a vendégeknek van szinte az egyik leghatékonyabb támadósora. A Pogon idegenben 2019-ben minden egyes bajnoki mérkőzésén szerzett legalább egy gólt, de több alkalommal 2-3 gólig is jutott a csapat. A másik oldalon ott a Legia, akik azért hazai pályán jól teljesítenek és szinte mindig képesek a gólszerzésre, de a Pogon ellen a szezonban mindkét mérkőzésen megizzadt a csapat.

A statisztikai adatok alapján a Legia 1,65, míg a Pogon 1,82-s gólátlaggal rendelkezik hazai/idegenbeli mutatók alapján Ami annyit tesz, hogy a mai mérkőzésen várható, hogy mindkét csapat betalál.

Legia számára ma kötelező lenne a 3 pont begyűjtése, viszont a Pogon lesz az ellenfelük, akik a bajnokság egyik leggólerősebb csapatának számítanak. (Fotó : Getty Images)

Mivel mindkét oldalon szinte a  legjobb keretek találkozhatnak egymással én bíznék abban, hogy a gólváltás mellett legalább 3 gól születik. A hazaiak részéről Carlitos Lopez biztosan játszik. Rajta kívül pedig Cafu, Kucharczyk, Kulenovic és Nagy Dominik is a keret részese. A vendégek részéről rossz hír lehet Buksa sérülése, viszont rajta kívül Drygas, Kozulj, Majewski szinte garantált, hogy a kezdőben kap szerepet. Egy szó, mint száz ma a Legia siker várható és erre ajánlottam volna fogadást, viszont 1,50-s szorzóra háromesélyes opcióban nem fogadok. Ezért maradtam annál a tényezőnél, hogy várok legalább 3 gólt és mindezek mellett a gólváltást. Izgalmas 90 perc elé tekintünk és véleményem szerint a Pogon nem fogja félvállról venni ezt a meccset sem. 2019-ben remekül teljesítenek és szinte minden meccsen hozták a gólváltásokat és nem mellesleg a Pogon 18 mérkőzéséből 13 alkalommal 2,5 gól felett zárt. A két csapat legutóbb április 13-án találkozott egymással akkor 3-1-s eredményt alakítottak ki, de ezt megelőzően is 2-1-s mérkőzést játszottak.

Legia Warszawa – Pogon Szczecin (15:30)
Tipp: Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + gólszám összesített) odds:2,10 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: