b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ekstraklasa : Lech Poznan – Wisla Plock – 20:30

Legia számára ma kötelező lenne a 3 pont begyűjtése, viszont a Pogon lesz az ellenfelük, akik a bajnokság egyik leggólerősebb csapatának számítanak. (Fotó : Getty Images)

A második “prémium” elemzés esetében egy lengyel bajnokira ajánlok fogadást. A pályán a Lech Poznan és a Wisla Plick fog egymással találkozni.


I Lech Poznan – Wisla Plock I

 

A lengyel bajnokság 2. fordulójában a bajnokaspiráns Lech Poznan lép ismét a pályára. Lényegében a hazai csapatot senkinek sem kell bemutatni, a lengyelek közül igencsak kiemelkedő a csapat történelme, illetve a játékoskeret is. A Wisla egy középcsapatnak minősül a jelenlegi keretértékek alapján, ám mindkét együttes 1-1-s döntetlennel nyitott a bajnokságban.

A várható gólszámadatok alapján 2,03, illetve 0,88 a két csapat mutatója. Ezen adatok alapján pedig látható, hogy bőven reális lehet a hazai együttes sikere.

A Lech Poznan közönsége ma is kitehet magáért. Vajon képes lesz az első hazai mérkőzést behúzni az együttes? (Fotó : Getty Images)

A Lech Poznan igencsak erősnek mondható hazai pályán, ráadásul a mostani riválisa elég rég fogta meg a Lech Poznant. A két csapat között bőven van különbség, ráadásul a Lech ellen tényleg nehéz pályára lépni. A hazai publikum nemzetközileg is elismert, várhatóan ma is 12. játékosként ott lesznek a csapat mögött. Úgyhogy bizakodó vagyok és a gólszámadatok, a hazai pálya előnye és a csapatok közötti különbségek miatt “C” kategóriába a hazaiak sikerére ajánlok fogadást.

Lech Poznan – Wisla Plock (20:30)

Tipp: Lech Poznan (1×2) odds: 1,80 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: