b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ekstraklasa : Lech Poznan – Jagiellonia – 20:30

Legia számára ma kötelező lenne a 3 pont begyűjtése, viszont a Pogon lesz az ellenfelük, akik a bajnokság egyik leggólerősebb csapatának számítanak. (Fotó : Getty Images)

A második elemzésben egy lengyel bajnoki került górcső alá. Lényegében két igencsak jó kvalitású labdarúgókkal rendelkező csapatok párharcát láthatjuk, ahol az kimenetelekben felesleges keresgetni.


A Lech Poznan amilyen jól kezdte a szezont, úgy romlik a teljesítménye és látható, hogy az utóbbi két fordulóban rendre vereséget szenvedett a csapat. Ezzel ellentétben a mai vendégek a második fordulóban elszenvedett vereségüket leszámítva, minden egyes mérkőzésen képesek voltak legalább egy gólt szerezni. A hazaiak részéről a védelem okolható leginkább a rossz eredményekért, hiszen rendre kapitális hibákat hoznak össze a védők és utóbbi mérkőzéseken szinte mindig kaptak gólt/gólokat.

A várható gólszámadatok alapján 1,23, illetve 1,91 a két csapat mutatója. Amely alapján én az 1-2-s eredményt látom reálisnak.

A hazai közönségre vélhetően ma sem lesz panasz. Vajon képes lesz végre pontot szerezni a Poznan?! (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok alapján látni lehet, hogy a gólváltás várható opciónak tűnik. Ezt megerősíti az a tényező, hogy a Poznan egy mérkőzést leszámítva rendre képes volt gólt szerezni és 8 forduló után 6 találkozón rendre a gólváltás is kialakult a mérkőzéseiken. A vendégek hasonló mutatókkal rendelkeznek, hiszen két mérkőzés kivételével mindig gólt szereztek és a legtöbb találkozón a gólváltás is létrejött. Egy szó, mint száz mindkét csapat szinte teljes keretével érkezik a párharcra. A vendégek kiváló formában vannak, ráadásul idegenben remek mutatójuk van. Úgyhogy bizakodó vagyok, a hazai együttestől várok egy gólt, míg a vendégektől akár 2 gól is benne lehet a pakliban. Az ajánlásom ennek köszönhetően a gólváltás lenne a mérkőzésen, amit 1,66-s szorzóért cserébe lehet megfogadni a bet365 fogadóportálon.

Lech Poznan – Jagiellonia Fogadási Határidő : 20:30
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds : 1,66 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: