b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EHL : Linz – Salzburg – 10/09 19:15

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:15

A Linz-Salzburg mérkőzésen az előző évek, illetve a 2020/2021-es szezon során elért eredmények alapján hoztuk meg a döntésünket. Annyi látható, hogy a Salzburg csapatába mindössze pár új játékos érkezett, ám távozó mindössze két személy volt. A csapat ennek megfelelően nagyon összeszokott lehet és ismét a jégre hozhatják az előző évben látható kiváló eredményeiket. A mai riválisuk persze nem leírható, ám mindenképp érdemes megemlíteni, hogy az előző szezon során a Salzburg zárt a legjobb eredményekkel (22-6-5-7) az alapszakaszban. A Linz ezzel ellentétben eléggé hullámzó teljesítménnyel rendelkezett (17-3-6-14) és mindössze a hetedik helyen zárt az alapszakaszban. A felek egymás ellen az előző idényben négyszer találkoztak és ebből három alkalommal a Salzburg zárt győzelemmel. Az idei szezont a vendégek két győzelemmel kezdték meg és mindkét meccsüket legalább négy gólos győzelemmel abszolválták. Ezzel ellentétben a Linz két győzelmet követően kikapott a Vienna, majd a Villach csapataitól is. A hazaiak nem a legjobbak, ráadásul a Villach elleni mérkőzésükön a svéd Umicevic egy kisebb sérülést szedett össze, ami a hazaiak támadójátékát akár befolyásolhatja is. Az előző idény eredményei, illetve a most látott formák alapján számunkra nem kérdés, hogy melyik csapat győzelmében van reális érték, ezért a Salzburg sikerére ajánlunk fogadást! A most favorizált opció önmagában már 50-50% eséllyel rendelkezik, ám a várható gólszámadatok alapján a Salzburg sikerére (döntetlen opció nélkül) 67% esély van.

📊 Ajánlott predikció: 
Salzburg (Győztes)

odds: 
1.78 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: