b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EHL : Innsbruck – Salzburg – 10/16 19:15

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:15

A Salzburg Linz elleni mérkőzésére kötöttünk elsőként fogadást a szezonban és a vendég együttes 6-3-ra nyert. A mostani meccsen a liga leggyengébb védelmével találkozik az a bizonyos offense, akiket bármelyik csapat elfogadna itt az EHL-en belül. A Salzburg négy meccset követően hibátlan mérleggel rendelkezik és kiemelhető, hogy minden egyes meccsén négy gólt szerzett a csapat. Annyi biztos, hogy az Innsbruck idén a védelmére nem támaszkodhat és a hat forduló alatt beszedett huszonhat találat borzasztó teljesítménynek mondható. Egyszóval bízunk benne, hogy a Salzburg képes lesz ismét négy gólt szerezni, a felek előző évi eredményei alapján négy alkalommal találkoztak és ebből két alkalommal nyolc, egyszer hét, illetve a legkevesebb gólos mérkőzésen is öt gólt ütöttek.

📊 Ajánlott predikció: 
3.5 felett (Salzburg gólszám)

odds: 
1.76 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: