b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EHF : Sporting – Dobrogea – 09/29 20:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

Az első meccs 27-27 lett és a Sporting meglepetésre nagyon gyengén teljesített, viszont a román riválisuk megmutatta, hogy miért kell velük számolni. Az is kijelenthető az előző meccsről, hogy egyik csapat sem remekelt túlságosan támadásokban és védekezésben sem. A Sporting hétvégén győzelmet aratott a Braga ellen, de az edző nem volt elégedett a csapat mutatott játékával. Nem biztos hogy a mai meccsre 100%-ba össze tudta szedni a csapatot, bár ma több hiba nem fér bele ebbe a párosításba. A románok vélhetően mindent megtesznek majd azért hogy meglepetést érjenek el Portugáliában és tovább jussanak a sorozatban, viszont mi úgy érezzük, hogy a hazaiak ma nem fogják kiengedni a meccset a kezükből. Az előző mérkőzésen 54 ponttal zártak a csapatok és rengeteg helyzet maradt ki, most viszont ez a határ fogadás szempontjából mindenképp kedvező számunkra. A hazaiaktól most bőven reális az, hogy 30 pont körül zárjanak és véleményünk szerint 22-25 pont között fog zárni a román együttes is.

📊 Ajánlott predikció: 
52.5 felett (Játék összesített)

odds: 
1.95 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: