b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EHF : Rhein Neckar – Holstebro – 09/29 18:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 18:45

Az első meccsen 28-22-re nyert a német együttes úgy, hogy több kulcsfontosságú játékos is hiányzott a keretből. A hazaiak az EHF mérkőzést leszámítva, még nem játszottak tétmérkőzést és ennek ismeretében még némileg “szoknia” kell a játék pörgését a csapatnak. Ezzel szemben a vendégek egy hét leforgása alatt a negyedik mérkőzést tudhatják magukénak, egyszóval roppantul fáradt csapatot láthatunk majd a pályán. Hétvégén rendezték a dán kupában final4-ot, ahol a döntőben a GOG ellen maradtak alul a Holstebro játékosai. A mérkőzésen a németek részéről fegyelmezett játékra számítunk jó védelemmel, amit nehezen fog feltörni az amúgy nagyon fáradt dán csapat. A hazaiak nagy valószínűséggel pihentetni fognak a vasárnapi bajnoki rajtra, ráadásul a mérkőzést továbbra is nézők nélkül fogják megrendezni, ami tovább segítheti a kevés gólos mérkőzést. Ezért a fogadásunk alapja az 57.5 pont alatti fogadásra vonatkozik, amit 2,5 egységgel ajánlunk fogadásként!

📊 Ajánlott predikció: 
57.5 alatt (Játék összesített)

odds: 
1.85 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: