b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Egyet fizet kettőt kap!

Egy újabb promócióval folytatódik a 2021-es év, ugyanis az "egyet fizet kettőt kap!" kampányunk 2021.03.04. és 2021.03.14. között mindenki számára elérhető lesz! Az előfizetés igénylésével egy havi előfizetés áráért kettőt adunk cserébe. Az utóbbi hetekben rendre sikerült profittal zárnunk és a márciusi hónapunk is remekül indult. Amennyiben szeretne Ön is részt venni a kampányunkban, nincs más dolga, mint igényelni a szolgáltatásunkat a megadott időintervallumban és sikeres előfizetés esetén a befizetés kezdetétől 60 napig élvezheti az általunk nyújtott prémium szolgáltatás minden egyes elemét!

Legyen Ön is előfizetőnk!

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. A weboldalunkon megtalálhatja a részletes tipparchívumunkat és az eredményeinket is.  Amennyiben szeretné megtekinteni a részletes tipparchívumunkat, kérjük, hogy görgessen lentebb és kattintson a "Tipparchívum" gombra.

Statisztikai rendszer

Sport- és adatelemzés

Heti szinten több sportág és rengeteg bajnokság mérkőzése kerül kiértékelésre a rendszerünkben. Ennek köszönhetően pedig, mint kezdő, mint rutinos sportfogadók kihasználhatják a rendszerünkben rejlő esélyeket. A kiértékelések szempontjából többféle opciót veszünk számításba és ezek esélyessége szerint ajánlunk fogadást az adott találkozókra. Ráadásul a várható pont- és gólszám előrejelzéseinknek köszönhetően a találkozók kimenetelével kapcsolatosan is reális képet kaphat.

Előfizetői vélemények

K. György
K. György
Tovább olvasom
"Több oldalon próbálkoztam már, de messze ők a legeredményesebbek és legmegbízhatóbbak. Tényleg produkálják a hírdetett eredményeket, sokszor túl is szárnyalják azt. Bármilyen problémád, kérdésed van azonnal segítenek. Személy szerint maximálisan elégedett vagyok és csak ajánlani tudom őket!"
Sz. Balázs
Sz. Balázs
Tovább olvasom
"Részletes elemzések, jó hangulatú csoport. Ami a legfontosabb, hogy profitàbilis! Sok helyen voltam màr, de nem véletlen hogy lassan egy éve itt vagyok! Jani munkàja előtt le a kalappal, nem semmi! Köszönöm."
K. Roland
K. Roland
Tovább olvasom
"Rengeteg csoportot kipróbáltam már, de mind csalódás volt. Ellenben ti profik vagytok és végre pluszban vagyok a tippmix terén."
B. Tibor
B. Tibor
Tovább olvasom
“A legkorrektebb oldal, nagy háttér tudással és naprakészen!!”
E. Sándor
E. Sándor
Tovább olvasom
“Nagyon jó oldal, nagyon jó tippekkel.”
L. Sándor
L. Sándor
Tovább olvasom
“Nagyon jó az oldal jók a tippek és nagyon korrektek csak ajánlani tudom mindenkinek.”
M. Sándor
M. Sándor
Tovább olvasom
“Profi elemzés…valós infók.Nem csak a tabella van kielemezve, amit amúgy is mindenki lát, hanem hiányzók és háttér infókról is tudtok. Profik.”
M. Zoltán
M. Zoltán
Tovább olvasom
“Az ilyen oldalakra azt szokták mondani, hogy lehúzós oldalak. Ami erre az oldalra fordítva igaz! Ugyanis akkor húzod le magad ha nem fizetsz elő náluk!!! Kipróbáltam pár hasonló oldalt mire eljutottam ide. Rendkívül korrekt és rendkívül jók a tippek. Könnyen bwtips függővé lehet válni!!”
M. Krisztián
M. Krisztián
Tovább olvasom
“Sok-sok hasonló csoportot kipróbáltam már, de úgy érzem most találtam rá arra amelyik nem a levegőbe beszél, hanem ha megfogadod a tanácsait csalódni nem fogsz, a szimulációs rendszer óta meg csak még biztosabbak az események!”
Előző
Következő

Győződjön meg A KORREKTSÉGÜNKRŐL!

Bizonyosodjon meg a szolgáltatásunk korrektségéről és megbízhatóságáról. Kattintson a lenti gombokra, amelyeken keresztül megtekintheti az elemzéseink és a statisztikai rendszerünk archívumát és azok eredményeit.

Elemzések

Statisztikai rendszer

VÁLTSON ÖN IS PRÉMIUMRA!

Kedvezményes prémium szolgáltatás

9999 Ft / 60 nap
  • Korlátlan hozzáférés
  • Statisztikai rendszer korlátlan használata
  • xG (várható gólszám előrejelzések)
  • Prémium elemzések
  • Élő tippek
  • Speciális tippek
  • Email alapú konzultáció
  • Bankrollmenedzsment és stratégia
03.04-03.14.

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: