b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Egy újabb újítás!

A mai napon bevezettünk ismét egy rövidke frissítést az oldalunkra. Az újításunk az “ELŐFIZETÉS” menüpontban lesz látható. Sokak kérésére több időintervallumra is előlehet fizetni.

Akik csak kipróbálnák a prémium szolgáltatásunk egy nap erejéig, azoknak íme a legpraktikusabb prémium csomagok, amelyek csekély összeggel elérhetők mindenki számára! Ezek az egy napos csomagok!

[ecwid_product id=”97419517″ display=”picture title price addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″] [ecwid_product id=”97419529″ display=”picture title price addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″] [ecwid_product id=”97419514″ display=”picture title price addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″]

Akik hosszabb időintervallumot keresik és kedvezőbb áron, akár 50%-s megtakarítással. Azok számára pedig a megfelelő választás a másik újításunk következzék. Ami nem más, mint a két hónapos prémium csomagok. Amelyeket két hónapig élvezhet minden olyan személy, aki előfizet!

[ecwid_product id=”97419500″ display=”picture title price addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″][ecwid_product id=”97419532″ display=”picture title price addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″][ecwid_product id=”96906329″ display=”picture title price addtobag” version=”2″ show_border=”1″ show_price_on_button=”1″ center_align=”1″]

Bízunk benne, hogy tetszik mindenkinek az újításunk és ezzel megpróbálunk tovább kedvezni nektek, hiszen teljesítettük ismét sokak kívánságát. Így egyén válogatja, hogy mely csomagjainkat szeretné igénybe venni. Ami a mai naptól lehet akár egy napos, egy hónapos vagy éppen két hónapos prémium csomag is! Rajtatok múlik a választás!

Szép napot!

0
%d bloggers like this: