b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Egy újabb sikeres hét van a hátunk mögött!

Lassan hihetetlen amit a szolgáltatásunk nyújt, ugyanis a nyolcadik hetet zárjuk egymást követően profittal! A hét folyamán rengeteg meglepetés volt a pályákon, ám az elemzéseink igencsak magas hatékonysággal termelték számunkra a profitot, ugyanis tizenhét megosztásból tizenkét alkalommal zártunk profittal. Ez a teljesítmény 70.58%-os találati arányt jelent, átlag 1.87-es szorzókon. Némi hiányérzet viszont mindenképp van bennünk, ugyanis az élő tippjeink rendre olyan találkozókon kerültek megosztásra, amelyekben volt érték, ám több csapat is csalódást keltő teljesítménnyel zárta a hét folyamán a mérkőzéseit.. Íme az előző hét nyertes elemzései:

Összességében a hét folyamán +8.748 egységnyi profitra tettünk szert, ami ilyen rövid távon mindenképp remek eredménynek számít. A hónapunk összességében kiváló eredményeket mutat, ráadásul ha a hónap hátralévő részében is folytatódik a szériánk, akkor könnyedén elérhetjük a +40 egységet is. 

Legyen Ön is előfizetőnk!

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. Ennek köszönhetően eredményeink a hazai versenypiacon igencsak kimagaslónak mondhatóak és mivel a korrektség nálunk alapelvnek számít, így a megosztott elemzéseinket, illetve statisztikai ajánlásainkat nap, mint nap rögzítjük, hogy Ön is meggyőződhessen a szolgáltatásunk sikerességéről!

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: