b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Egy újabb nyereséges heten vagyunk túl!

Február harmadik hete is profittal zárul és a hónapban továbbra is tartjuk kiváló szériánkat! A hét során elég sok “tüske” maradt ugyan bennünk, hiszen több találkozón alakultak ki megmagyarázhatatlan eredmények, de volt több esetben olyan is, ahol egy gól, egy büntetőlap, vagy egy game  hiányzott volna a nagyobb profit eléréséhez. Persze a lényeg az, hogy profitunk legyen és a hét során több, mint nyolc egységnyi profitra tettünk szert! Ami remek hír, ahogy már az Australian Open összefoglalót is megosztottuk, hogy az év első Grand Slam-tornáját gyönyörű eredménnyel és nem mellesleg profittal abszolváltuk, de a hét folyamán a Bajnokok Ligájában, illetve az Európa Ligában is sikerült nyereséggel zárnunk.

Elemzéseink, illetve élő ajánlásaink esetében továbbra is törekszünk arra, hogy minél magasabb átlag oddsot alakítsunk ki és a hét során 1.977-es átlagot sikerült kialakítanunk. Ez mindenképp figyelemreméltó teljesítmény és mindenképp egy üzenet azok számára, akik kételkednek a magasabb szorzókban. A statisztika ismét minket igazolt..

Győződjön meg A KORREKTSÉGÜNKRŐL!

Bizonyosodjon meg a szolgáltatásunk korrektségéről és megbízhatóságáról. Kattintson a lenti gombokra, amelyeken keresztül megtekintheti az elemzéseink és a statisztikai rendszerünk archívumát és azok eredményeit.

Elemzések

Statisztikai rendszer

LEGYEN ÖN IS ELŐFIZETŐNK!​

Bízzon bennünk, hiszen számunkra az első és legfontosabb a precizitás és a megbízhatóság. Statisztikai rendszerünkben heti szinten több száz mérkőzést értékelünk ki többféle szempont alapján. Elemzéseinkben pedig a statisztikai adatok mellett, pontos információkra építve hozzuk meg a döntéseinket. A weboldalunkon megtalálhatja a részletes tipparchívumunkat és az eredményeinket is.  Amennyiben szeretné megtekinteni a részletes tipparchívumunkat, kérjük, hogy görgessen lentebb és kattintson a "Tipparchívum" gombra.

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: