b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Egy megtekintést megér..

Közel két éve működik a szolgáltatásunk..

Megéltünk sok nehéz időszakot és túl vagyunk rengeteg mindenen. Voltak rosszabb és szebb napjaink. Voltak olyan pillanatok, amikor közel volt, hogy teljesen lehúzzuk a rolót, de volt olyan hét és hónap is, amikor öröm ittasan élveztünk, minden egyes percet és napot!

Sokak bele sem gondolnak, mennyi munka és időbe kerül egy brand/márka kialakítása és nem tudnak abba sem belegondolni, hogy mennyi nehézség áll a dolgok mögött. Lehetne kezdeni, a legnagyobb közösségi portál kínálódásával, hiszen nem lehet egy remek reklámszöveget felépíteni, nem lehet hirdetni és szinte teljesen lekorlátozott módon kell kommunikálni, mint a régi cenzúrázott időkben. De ezzel együtt kell élnünk, hiszen rengetegen ezt a platformot használják. A többi nehézséget természetesen a vesztes napok és egyéb más tényezők alkotják, viszont ezek ellenére a jelenlegi versenypiacon az egyik legkomolyabb és legmegbízhatóbb források közé lehet minket sorolni. Ez természetesen nem kis elismerés, viszont a cégünk elért egy szintet, amelyre sokan nem is gondolnának, mi bevállaltuk és egyértelművé tettük a kezdetektől a legális vállalkozás kialakítását. Ami kihat akár a havi kiadásokra, de természetesen számlaképes, illetve nyereséges vállalkozást sikerült kialakítani. Ami egyrészről nektek is köszönhető, illetve  a munkánknak!

Összességében a csapat alakuló formában van és próbálunk napról napra tökéletesíteni a munkánkon, ami látszódik a tippadásunkon is.

Régen elkészítettünk már egy videót amit sokak nem is láttak, hiszen a régi közel 9.000 követővel rendelkező oldalunkon volt megosztva.

Íme a videó:

Jó nézelődést és reméljük, hogy sikerül ezzel is elnyerni a bizalmat és kialakítani egyfajta márkahűséget bennetek!

Aki szeretne előfizetni itt megteheti:

[ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Szép napot!

 

0
%d bloggers like this: