b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Egy kis statisztika, semmi más és a szerencsés nyertes!

Mivel a hónap feléhez értünk, ezért úgy döntöttünk, hogy megmutatjuk hogyan is állnak a csomagjaink! Hozzá kell tennünk, hogy minden adat természetesen jelenleg rövidtávú sikernek mondható, viszont egy sportfogadó sosem rövidtávra tekint, hanem hosszútávú célokat tűz ki maga elé! Ha hasonló sikereket fogunk elérni egész évben, akkor bátran mondhatjuk, hogy letesszük a névjegyünket!

Névtelen1.png
Jelenlegi januári statisztikánk! Rövidtávú sikereket büszkén lehet vállalni, viszont nekünk, mint sportfogadással foglalkozó tanácsadó portál, mindig a hosszútávú célokat kell szem előtt tartani!

Ahogy látható minden egyes prémium csomagunk nyereségesen áll! Legrosszabb esetben is már +89,4% profitnál tartanak a csomagjaink! Viszont kiemelnénk, hogy a legdrágább csomagunk az “ALL IN” csomag, már +155,23%-s profitot volt képes kialakítani, mindössze 13 nap alatt! Ami fantasztikus teljesítménynek számít! Láthatóak napi szinten az összefoglalóink és igen beszédesek, hiszen mindig megosztjuk a szelvényeket, tippeket, hogy mégis mik lettek megosztva az adott nap!

Az eredményeink jelen pillanatban talán kicsit csúnyán is fogalmazva, de egyedülállóak. Nem sok hasonló tippadó oldal tud ilyen statisztikát és összefoglalókat megmutatni. Rengetegen nem fogadják meg a saját tippjeiket és mégis sokszor őket véli több ember a megbízható forrásnak.

a.png
Előfizetőink írták nekünk. 

Végezetül pedig a szerencsés nyertesünk, aki megnyert egy havi “ALL IN” prémium csomagot, mindössze azzal, hogy szavazott az oldalunkon!

GLIGA TAMÁS

Gratulálunk, emailben felvesszük veled a kapcsolatot!

Az eredményeink önmagukért beszélnek, előfizetőink egytől egyig elégedettek és szeretnénk folytatni a továbbiakban is ezt a fantasztikus sorozatot amit eddig a 2018-s év hozott nekünk!

Verdes János – bet&wintipps tulajdonos

 

0
%d bloggers like this: