b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Egy kis ír kiruccanás!

Érkezik hamarosan a VB, de addig is mi gőzerővel követjük azokat a bajnokságokat, ahol még csak most indultak el, vagy a legelején tartanak a bajnoki fordulók. Ma az íreken a szemünk és talán a legizgalmasabb mérkőzéseket hozhatják a csapatok elnézve a mai kínálatot. Ahogy elmondtuk a május végi “kategorizált” tippjeinket az utolsó napokban megosztjuk, hogy bemutassuk, hogyan is működik a munkánk, illetve a besorolások, stratégiánk és így tovább.. Az előző alkalommal a megosztásunk nyereséggel zárult, ma viszont csak egyetlen egy mérkőzést osztunk meg, ahol bízunk a gólváltásban!


“B” kategóriás tipp


Waterford Utd. – Derry City (16542 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,60

Tét:4 egység

A “B” kategóriás tippünk esetében egy igazán izgalmasnak ígérkező találkozóra tettük le a végső voksunkat. A válasz egyszerű, elég ránézni a két csapat jelenlegi teljesítményére, illetve a hazai/idegenbeli mérlegekre. Aki sportfogadó talán első ránézésre már érdekesnek és fogadhatónak tűnhet ez a mérkőzés, de mi, mint “tanácsadók” ezt a kielemezzük és még “biztosabbá” tesszük ezáltal a mai tippünket.

A Waterford talán a szezon meglepetés csapatává nőtte ki magát, hazai pályán pedig a csapat hihetetlen teljesítményt nyújt hétről-hétre. Ha már hazai teljesítmény, akkor statisztikailag érdemes megemlíteni, hogy 9 mérkőzés alatt 7 győzelem 1 döntetlen és 1 vereség a csapat mérlege, ezalatt 18 rúgott és 11 kapott gólt hozott össze a Waterford együttese. A Derry City csapatát igazán nem kell bemutatnunk, úgymond örök dobogóesélyes csapatként lehetne őket legjobban körülírni. A Derry a bajnokság egyik legjobb támadósorával büszkélkedhet, míg a védelme már bocsánat a kifejezésért, de borzasztó és örült hibákat szokott összehozni a piros-fehér védelem. Jelenleg a két csapat a tabellán a Waterford a 3., a Derry a 4. pozíciót foglalja el és mindössze 3 pont a csapat közt a különbség. Viszont számunkra a legbeszédesebb adat a gólkülönbségek száma. A hazai csapat tekintetében 26:22, míg a vendégek esetében ez a mutató 33:26. Mit is jelenthet ez?! 19, illetve 18 mérkőzésen szinte mindig megszületett a gólváltás a felek találkozóin! Ha már gólok, akkor a Waterford hazai teljesítménye alapján a legutóbbi 10 mérkőzésén mindig szerzett legalább egy gólt! Ezeken 9 győzelem 1 döntetlen és 1 vereség a csapat mérlege és most jön a Derry, akik idegenben hihetetlenek és sokak nem is szeretik őket vendégként! Legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésen mindig szereztek legalább egy gólt és a Cork, Dundalk duó ellen is döntetlennel zárt a csapat. Tegyük hozzá, hogy az utóbbi két mérkőzésen nem nagyon jön ki a lépés a csapatnak idegenben. Legutóbb a St. Patricks otthonában 5-2-vel zártak, azt megelőzően a Bray otthonában meglepetésre 2-1-el végeztek. Viszont ezt megelőzően a Limerick, Dundalk, SLigo, Finn Harps négyes otthonából pontokat raboltak.

A két fél legutóbb ebben a felállásban 2018.02.16.-n találkozott egymással, akkor 2-1-re nyert a Waterford. Mi úgy véljük, hogy ma is várható lesz ez az opció. Nem véletlen a két csapat szorzójának mozgása. Az idegenek esélyessége egyre jobban javul, míg a hazaiak oddsa reggel óta már 0,30-s szorzóval növekedett!

Mi úgy véljük, hogy a mai találkozón, mint statisztikailag, mint a jelenlegi formák alapján várható lesz a gólváltás. A Waterford utolsü mérkőzésein fáradni látszik, viszont hazai pályán az egyik legveszélyesebbnek mondható a gárda, míg a Derry az az együttes, akik idegenben szinte mindig szereznek egy gólt, ráadásul ma ott a tényező, hogy utolérhetnék az őket megelőző Waterford csapatát. Így mi bátran ajánljuk ma a gólváltást, mint opciót. Egy biztos, hogy nem egy 0 gólos mérkőzést láthatunk, hiszen egyik csapatra sem jellemző ez az opció! Nagy küzdelem és vélhetően gólokban gazdag találkozót láthatunk!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: