b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Egy karnyújtásnyira vagy a sikertől!

Rengetegen csatlakoztak az elmúlt hetekben hozzánk és gyönyörűen fejlődik a bet&wintipps előfizetők köre, illetve a közösségünk és a közönségünk egyre szélesebb körűvé válik. Ami látható, hogy folyamatos fejlődésen megyünk keresztül, sikerült belecsempészni a tippadásunkba azt a stratégiai elemet, amely alapján az elmúlt hetekben ténylegesen sikeres sportfogadó lehet bárkiből. Ehhez, mi már csak hozzátenni tudunk, de ez az alap stratégia és ez a bankroll menedzsment lehet az a kulcs, amely meghozhatja a várt sikereket és a várt eredményeket. Természetesen a tippek találati aránya sem mindegy, viszont ahogy látható ez is, mi napról-napra, hétről-hétre, sőt hónapról-hónapra hozzuk a várt eredményességi mutatókat és a profitot!


Kell ennél több?! Véleményünk szerintünk nem.. 


“Most lenne egy ajánlatunk a számodra és szeretnénk, mint tanácsadó segíteni neked is.”

Ha áprilisig csatlakozol bármelyik szolgáltatásunkhoz és a csomagjaink az áprilisi hónapban nem termelnek profitot, egy hónapot jóváírunk a számládon!

Bátor kijelentés, viszont az elmúlt három hónapunk is nyereségesen zárt, a munkánk és az eredményeink beszédesek, így mi bevállaljuk ezt a tényezőt! Csatlakozz és nyerj! Ha nem profitálsz, plusz egy hónap a grátiszunk számodra! De ne is beszéljünk veszteségről, mi garantáljuk, hogy nyersz és ahogy a mottónk is, úgy a mi hozzáállásunk is igencsak beszédes, hiszen mi azt szeretnénk, hogy te is sikeres és bet&wintipps rajongó, követő és előfizető légy!

Mi bizonyítottunk az elmúlt három hétben, sőt a 2018-as év minden egyes napján és a megosztott tippjeink közel 80%-s profitot eredményeztek idáig a hónapokban! 


Lássuk számokban a nyereségeinket..


Januárban a csomagjaink átlagosan +182,72 egységgel
Februárban +41,29 egységgel zártak.
Márciusban pedig már szinte garantáltan nyereségesen zárunk és minden csomagunk +40 egység fölött tart.


Ez mit jelent lefordítva százalékos profitba?!


+182%, +41,29% és +40% ami azért valljuk be, hogy rövid és hosszú távon is igencsak jövedelmező befektetésnek számít! 

Csatlakozz te is a prémium csomagjainkhoz és légy te is sikeres! A lehetőség a kezedben, rajtad múlik mit választasz és, hogy kinek adsz bizalmat! Mi bizonyítottunk, innentől rajtad áll és rajtad múlik! Élj a lehetőséggel!

0
%d bloggers like this: