b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Egy hét elteltével..

Minden egyes héten elfogunk készíteni egy összefoglalást. Amelyben megnézzük, hogyan is teljesítettünk az adott héten! Most elértünk, az októberi hónap első hetének végéhez, így megnézzük, hogyan is állunk és hogy alakulnak a tippjeink.

Összességében nincs okunk panaszra, hiszen hét nap elteltével az összes csomagunk profitált és remek eredményekkel zárt. Az újításunk a “Részletezz és nyerj!” csomag, szinte szárnyal és sorra hozzák az elemzéseink a várt eredményeket. Rengeteg munkát fektettünk az új csomagunk promóciójába, illetve ez a részletes elemzés kerül a legtöbb időbe, viszont a belefektetett idő és munka kamatoztatja eredményességét! A “Single” és az “All in” csomagunk is profitál. Az “All in” csomag esetében, már egy négy napos nyerőszériáról beszélhetünk, míg a “Single” tipp kezdi visszanyerni “uralkodó” szerepét, hiszen legtöbben ezt a csomagot favorizáljátok és a tippjeink visszatértek a helyes útra, ezáltal többször zárunk sikeres napokat!

Természetesen statisztikát is vezetjük, ahogy ezt ígértük. Illetve az “Archívum” menüpontban minden megtalálható! Egy szó, mint száz remekül zártuk az első hetet és látható, hogy minden csomagban profit alakult ki!

stat.png
Statisztikánk.

Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, az “Előfizetés” menüpontban megteheted, vagy itt a belinkelt vásárlói felületen most azonnal előfizethetsz kedved szerint bármelyik csomagunkra!

[ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Csatlakozz hozzánk és légy te is sikeres sportfogadó!

0
%d bloggers like this: