EFL: Tottenham – Chelsea ötletadó

Ma is jelentkezik az ötletadó rovatunk és most őszinte leszek nem húzom sokáig a mondanivalót, hiszen hamarosan indul a találkozó. Kivártunk ismét a végsőkig ahol igencsak biztató kezdőcsapatokkal találkoztunk


I Tottenham – Chelsea I

A mérkőzés előtt már kialakult ismét egy kép a fejemben a találkozóval kapcsolatban, ha lesz a Chelsea oldaláról Hazard/Willian akkor egy gyors kontrákra épülő Chelseat láthatunk. Ez pedig így is lett, hiszen mindketten a kezdőben vannak. A hazai oldalon egyértelműen teljes keretet láthatunk elől Kane/Son/Eriksen/Alli, de a védelem is szinte 100%-s. Egy szó, mint száz egyértelmű, hogy mindkét oldal a rotáció ellenére viszonylag erős kezdőket láthatunk. Úgyhogy az esélyek adottak és szerintünk a gólváltás, mint opció megszülethet ezen a találkozón!

Tottenham – Chelsea (21:00)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,57 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.