b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EFL : Liverpool – Arsenal – 20:30

Vajon sikerül begyűjteni a három pontot a Klopp legénységnek? (Fotó : Skysports)

A mai nap folyamán két elemzés kerül publikálásra és az elsőként kielemzett mérkőzés egy rangadónak ígérkező találkozóra esett. A pályán a Liverpool és az Arsenal találkozik egymással és a sajtóértesülések szerint egyik fél sem fogja pihentetni a kulcsfontosságú játékosait.


Ami biztos, hogy ez a mostani mérkőzés leginkább az “ágyúsoknak” számíthat jobban, bár a fanatikus Klopp vélhetően hajtani fogja tovább a csapatát, hogy veretlenek maradjanak. Ami biztos, hogy az Anfielden az utóbbi időben nem sok “babér” termett a vendégeknek, ám ma ténylegesen teljesen másként alakulhat a mérkőzés. Az ágyúsok mellett több érv is sorakozhat, hiszen Emerynek is kellene mutatni valamit, ill. a csapat, ha elakar valamit érni akkor az ilyen találkozókat komolyan kell venni és meg kell próbálni megnyerni azt. Egy Liverpool elleni siker könnyen feledtetné Xhaka kirohanását, avagy a hétvégi Crystal Palace elleni elrontott mérkőzést.

A várható gólszámadatok alapján 3-4 gólos mérkőzésre van kilátás. A Liverpool gólszámadata 2,32, míg az Arsenalé 1,75-s értéket mutat.

Vajon megtartja továbbra is a kiváló szériáját a Liverpool?! (Fotó : Skysports)

Ami biztos, hogy Klopp sem fogja pihentetni a legjobbjait, ill. olyan kerete van a hazaiaknak, amelyet bármely csapat elfogadna. Mané és Firmino szinte minden egyes információ alapján szerephez jut a mostani mérkőzésen, míg a vendégek részéről a legjobb csapat kerülhet felállításra. Egy szó, mint száz a kupákban bármi megtörténhet és szerintem a vendégek részéről egy extra motiváció lehet a mostani mérkőzésen. Ami szintén biztos, hogy a Liverpool hazai pályán fogja tudni hozni azt a megszokott futballt amit tőlük már megszokhatott a publikum és abban is bízom, hogy ténylegesen hazai pályán megtartják a veretlenségüket. A fogadásom alapja most a gólokra esik,amely legutóbb a Liverpool – Tottenham mérkőzésen is zöldült. Gondolkoztam azon, hogy végeredményt is, vagy épp több gólra való fogadást favorizáljam, ám szerintem a gólváltás a legreálisabb ezen a mérkőzésen, amelyre 1,50-es szorzóért megéri fogadni.

Liverpool – Arsenal Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,50 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: