b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EFL : Leicester – Aston Villa – 01/08 21:00

Győzelmet ünnepelhetnek hazai pályán Vardyék. A kérdés az, hogy mennyi gól fog születni a találkozón.

Tegnap tartottam egy lélegzetvételnyi pihenőt, ám ennek ellenére is aki szeretett volna fogadni, megtehette, hiszen több tipp is megosztásra került a telegram csoportunk keretein belül.


A mostani találkozó is egy kupamérkőzés lenne és ennek megfelelően én kellő fenntartással kezelem a helyzetet és a most megosztott opcióval zárom a decemberi turnust, ennek megfelelően tehát a holnapi napot is átvizsgálva nem fogok fogadást kötni egyetlen mérkőzésre sem! Ennek az apropóját a telegram csatornán majd részletezem. Visszatérve a mostani mérkőzésre a Leicester számomra az egyértelmű favorit, hiszen hazai pályán eddig remekül szerepelt a csapat, ráadásul az Aston Villa keretéből többen is sérültek. A Leicester hazai pályán a PL-ben 7-2-1-es mérleggel rendelkezik, mindezek mellett pedig 19-9-es gólkülönbsége van a csapatnak. Amit megfigyelhettünk a hazai mérkőzéseken, hogy két gól rendre született a találkozókon, amit döntő többségben a “rókák” szereztek, ill. az is látható, hogy nem sűrű a gólokban gazdag mérkőzés a találkozóikon.

A Leicester eddig 26 mérkőzést játszott a szezonban ezen mérkőzésekből 3 alkalommal zártak csak 4,5 gól felett.

Győzelmet ünnepelhetnek hazai pályán Vardyék. A kérdés az, hogy mennyi gól fog születni a találkozón.

A két együttes ugyan nem is olyan rég egy gólokban gazdag mérkőzést játszott egymással, ennek viszont most az ellenkezőjére számítok. A Leicesternek a múltkor minden összejött, ám azóta volt egy kis hullámvölgye a csapatnak. Egy szó, mint száz a Leicesterben szinte minden játékosra lehet számítani, míg az Aston Villa keretében többen is hiányoznak, sőt vélhetően egy teljesen felforgatott keret fog a pályára lépni. Vardyék ugyan jól szerepelnek otthon, ám nagyon ritka az, hogy öt vagy több gól essen a mérkőzéseiken. Úgyhogy egy under fogadás mellett a hazaiak sikerért favorizálom 2,5 egységgel. Az under fogadásban mindenképp lehet érték, főleg úgy, hogy az EFL-ben a VAR rendszer ugyanúgy működik, mint a Premier League mérkőzésein.

Leicester – Aston Villa Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Leicester + 5 gól alatt (Játékidő eredménye + gólszám összesített) 1,66 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: