b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EFL Cup : Leicester – Arsenal – 09/23 20:45

Győzelmet ünnepelhetnek hazai pályán Vardyék. A kérdés az, hogy mennyi gól fog születni a találkozón.

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

A Leicester – Arsenal mérkőzésen nem vállalnánk nagy kockázatot, viszont a gólváltás két ilyen viszonylag gólerős csapat mérkőzésén rakható. Annyi persze szinte kézen fogható, hogy egyik fél sem fog a legjobb csapatával felállni, ám a hazaiaknál és a vendégeknél is vannak olyan játékosok, akik bőven esélyesek a gólszerzésre. A hazaiak részéről például Albrighton, Maddison, Iheanacho trió veszélyeztethet, míg a vendégeknél a Pepe, Saka, Nketiah trió lehet eredményes. A kupa meccsekben persze mindig van rizikó, ám ismerve a csapatok és a trénerek felfogását, egyértelmű cél lehet a továbbjutás kiharcolása. Úgyhogy alacsony téttel ugyan, de bevállaljuk a gólváltást ezen a meccsen.

📊 Ajánlott predikció: 
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)

odds: 
1.66 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: