EFL: Chelsea – Tottenham ötletadó

Ötletadó rovatunk ismét jelentkezik méghozzá egy igencsak izgalmasnak ígérkező angol mérkőzéssel, ahol a sérültekkel tűzdelt Tottenham látogat az utóbbi időben roppantul gyengén szereplő Chelsea otthonába.


I Chelsea – Tottenham I

 A mérkőzés első ránézésre egyáltalán nem mondható egyszerű esetnek és ezért is húztuk inkább a mérkőzést az “ötletadó” ajánlások közé. A Chelsea számára utóbbi időben nem jön össze semmi. Sarri a “kékek” trénere kiakadt a csapat hozzáállásra, viszont most itt az esély a bizonyításra Hazardéknak. Ráadásul ma egy olyan Tottenham lesz a vendégük, akik ugyan az előző mérkőzést behúzták 1-0-ra, viszont ma a legjobbjait kényszerülnek mellőzni. A vendégek oldaláról Alli, Kane és Son biztosan nem lép pályára, de rajtuk kívül Lucas és Sissoko játéka is kérdéses. A hazai oldalon most itt az esély tehát a bizonyításra és mi lenne a legjobb lehetőség erre, minthogy a Tottenham ellen nyerhetnek. Elől kell rendbe hozni a játékosok önbizalmát, ehhez pedig itt lenne az ideje, hogy a Chelsea játékosai Hazard, Morata, Giroud, Pedro és sorolhatnánk végre megzörgetnék a hálót. A másik fő indok a Chelsea győzelem mellet a hazai teljesítményük, hiszen remekül teljesít a csapat a hazai publikum előtt és a bajnokságban mindössze egyetlen egy vereségük volt a Leicester ellen, azt megelőzően például megverték a Manchester City csapatát is, de a Liverpool ellen is 1-1-el zártak. Összességében tehát minden feltétel adott a hazai sikerhez és most egy még motiváltabb csapatot várnánk a Chelsea részéről. A vendégek trénere nem volt túl bizakodó a mérkőzéssel kapcsolatban és kiemelte, hogy számukra nem jött jókor ez a találkozó a sok sérült és hiányzó miatt. Legutóbb megizzadt az együttes a Fulham otthonában, azt megelőzően kikaptak a Manchester Utd-től. Az előző találkozó tehát 1-0-al zárult, úgyhogy ma egy kezdeményező Chelseare és egy védekező Tottenhamre van kilátás, ami meghozhatja a hazai gólokat.

Chelsea – Tottenham (20:45)
Tipp:Chelsea (1×2) odds:1,61 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.