b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : Waalwijk – Twente

Vajon ma is begyűjti a győzelmet a Twente? Lassan bajnokavatásra lehet készülni! (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma két résszel érkezik és mindkét esetben a holland másodosztály mérkőzéseiből vettünk “merítést”. Elsőként a listavezető Twente mérkőzését ajánlanánk ötletadóként.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
101 nyertes – 55 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is begyűjti a győzelmet a Twente? Lassan bajnokavatásra lehet készülni! (Fotó : Getty Images)

I Waalwijk – Twente I

A holland másodosztályban a 32. fordulóhoz érünk, ahol a jelenlegi listavezető Twente látogat a 9. helyen álló Waalwijk otthonába. Ami egyértelműen látszik, hogy a Twente mihamarabb szeretné bebiztosítani az Eredivisie-be való visszajutást. Erre pedig minden esélyük adott, hiszen 11 pontos előnyük van a lemaradó csapatokkal szemben. A Waalwijk küzd a 9. helyért, ami play off kört jelentene számukra, de ma kijöhet a formai különbség a felek között.

A Twente 31 fordulót követően 23-3-5-s mutatóval áll és idegenben mindössze 1 vereséget számlál a csapat. Az együttes hatalmas erénye, hogy elől rendre remekül használják ki a kialakult helyzeteket, míg hátul szinte minden egyes mérkőzést minimális kapott góllal hozta le a csapat. Kiemelendő tényező az is, hogy mindössze 26 gólt hozott össze a csapat védelme ez idő alatt.

Mindent egybevéve ugyan jó a Waalwijk otthon, viszont 6 alkalommal bukott és többször ezt jobb kvalitású csapatok ellen tette meg. A Twente részéről egyértelműen látható, hogy folyamatosan hajtanak a győzelmekért, a védelem az utóbbi 5 mérkőzésen mindössze 2 gólt kapott, de 11 gólt rúgott a csapat ezen kívül. Úgyhogy minden a vendégek sikerének áll, mint statisztikailag, mint az esélyeket elnézve és ténylegesen már lassan csak matematikai esélyei maradnak az őket üldöző együtteseknek.

Waalwijk – Twente (20:00)
Tipp:Twente Játékidő eredménye – 1×2) odds:1,72 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: