Eerste Divisie : Twente – FC Volendam

Az ötletadó rovatunk utolsó részében egy holland másodosztályú mérkőzésre gondoltunk zárásként.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
81 nyertes – 44 vesztes ajánlást tettünk közzé.


A listavezető otthonába látogat az idegenbe szinte mindig gólt szerző és utóbbi időkben formába lendülő Volendam. (Fotó:AFP)

I Twente – FC Volendam I

A Twente kiváló szezont fut és már 10 ponttal vezeti a bajnokságot. Ezen kívül kiemelendő, hogy hazai pályán nagyon jól teljesít a csapat. Ma viszont az a Volendam lesz az ellenfél, akik igencsak elkapták a fonalat az utóbbi mérkőzéseken, ráadásul idegenben az utóbbi 10 találkozón rendre betaláltak az ellenfeleknek és mindössze két alkalommal nem szereztek pontot.

A két csapat egymás ellen legutóbb 2018.12.07-én találkozott akkor 2-1-s Twente győzelem született.

Ma is várhatóan a Twente lesz a végső győztes a találkozón, de kiindulva az előző mérkőzésből, az FC Volendam idegenbeli teljesítményéből és abból a tényezőből, hogy rendre képesek gólokat szerezni meghúznánk egy “rizikós” opciót. A gólváltásra és a 2,5 over opcióra ajánlanánk fogadást alacsony téttel.

Twente – FC Volendam (20:00)
Tipp:Igen és több, mint 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + gólszám összesített) odds:2,00 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021