b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : Telstar – Jong AZ – 14:30

Izgalmas mérkőzést alakíthat ki a kora délutáni mérkőzésen a Jong AZ. (Fotó : Getty Images)

A holland kettőt a szünet előtt utoljára favorizálom. A pályán a Telstar, ill. a Jong AZ csapatai fognak egymással találkozni. A mérkőzésről előzetesen csak annyit, hogy 78% az esélye a megosztott opciónak.


A találkozóval kapcsolatosan számomra az egyik legmeggyőzőbb érv, az amit hét közben láthattam. A Telstar az Ajax ellen lépett pályára a Holland Kupában és nem kis teljesítményt hozott össze a csapat, hiszen három gólt is szereztek, az amúgy pár játékost pihentető Ajax ellen. Aztán a másik kulcsfontosságú tényező, a Jong AZ idegenbeli teljesítménye. A vendégek minden egyes idegenbeli mérkőzésükön gólt szereztek, ám rendre gólt is kaptak. Ezzel pedig a mutatójuk úgymond “hibátlan”. Ami szintén érdekes a vendégekkel kapcsolatosan, hogy ennek köszönhetően a “Mindkét csapat szerez gólt” mutatójuk is 100%-ot mutat.

A várható gólszámadatok alapján 1,33, ill. 1,44 a két csapat mutatója. Ez alapján pedig a gólváltás megalapozottnak tűnik.

Izgalmas mérkőzést alakíthat ki a kora délutáni mérkőzésen a Jong AZ. (Fotó : Getty Images)

Ami tehát látható, hogy a vendégek részéről egy igencsak gólképes együttes fog szerepelni, míg a hazai részről az a Telstar lép pályára, akik engem meggyőztek pár nappal ezelőtt. A két fél legutóbb 0-0-ás döntetlent ért el egymás ellen, ami nem kis meglepetés a holland kettőben. Most viszont nagyon meglepne, ha nem találnának be a felek. A két együttes legutóbbi tíz találkozóján rendre képes volt gólt szerezni és ténylegesen szinte minden meccsen lejött a gólváltás is. Úgyhogy bizakodva állok a találkozó előtt és remélem, hogy zöldülni fog a gólváltás, mint opció.

Telstar – Jong AZ Fogadási határidő : 14:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,57 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: