b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : Roda – Jong AZ – 20:00

A hazaiak ma megszakíthatják a nyeretlenségi szériájukat, hiszen a Jong AZ érkezik hozzájuk, akik idegenben verhetőek. (Fotó : Getty Images)

Ritkán nyúlok a holland kettőhöz, hiszen alacsonyak a szorzók, viszont a várható gólszámadatok alapján a mérkőzésen 94%, ill. 88% esélyessége van két opciónak is.


A gólszámadatok alapján tehát hatalmas valószínűsége van annak, hogy mindkét csapat gólt szerez. Ennek a mutatója lenne a 94%. Lényegében aki látja az egymás elleni eredményeket és kicsit ért a statisztikai adatok böngészéséhez láthatja, hogy mindkét fél a mostani felállásban rendkívül hatékony. A Roda kilenc hazai mérkőzésén minden alkalommal gólt szerzett és egy találkozót leszámítva rendre gólt is kapott az együttes, míg a Jong AZ nyolc idegenbeli meccsen mindig gólt rúgott, de kapott is.

A gólszámadatok alapján 1,78, ill. 2,12 a két csapat mutatója. Ennek köszönhetően a gólváltás esélyessége 94%, míg a 2,5 gól feletti opció 88%-ot mutat.

A hazaiak ma megszakíthatják a nyeretlenségi szériájukat, hiszen a Jong AZ érkezik hozzájuk, akik idegenben verhetőek. (Fotó : Getty Images)

A 2,5 gól feletti opció estében látható, hogy a Roda kilenc hazai meccséből hét alkalommal overezett ezen a határon, míg a vendégek nyolc meccsből hét alkalommal tették ezt meg. Egyszóval várható az adok kapok. Ami szintén látható, hogy a Roda számít favoritnak, bár ez nem is olyan meglepő, hiszen a vendégeknek egy győzelmük van idegenben, ill. egy döntetlenjük. Ezen kívül viszont minden meccsen kikaptak és kaptak legalább két gólt. Úgyhogy bizakodó vagyok és szerintem a várható gólszámadatok ma sem fognak cserben hagyni. Iszonyat magas érték mindkét mutató, ezért bíznék a statisztikákban, amely alapján egy 1,66-os szorzó könnyű szerrel “zöldülhet”.

Roda – Jong AZ Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,66 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: