b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : Roda – Almere

A hazaiak ma megszakíthatják a nyeretlenségi szériájukat, hiszen a Jong AZ érkezik hozzájuk, akik idegenben verhetőek. (Fotó : Getty Images)

Ötletadó rovatunk február első napján máris jelentkezik és második részeként egy holland találkozót szemeltünk ki a kínálatból, amelyet ugyan a “prémium szolgáltatásunkban” nem osztunk meg, hiszen nem tartjuk olyan biztonságosnak, viszont van benne érték, ezért alacsonyabb téttel érdemes lehet, mint ötletadó élni a lehetőségekkel.


I Roda – Almere I

 A Roda esetében egyértelműek lettek a célok, hiszen a vezetőség “zöld utat” adott a feljutásra. Erre pedig minden lehetősége adott a csapatnak, hiszen jelenleg az 5. helyen állnak, ráadásul az évet eddig fantasztikus tempóval kezdték el. Az új év kezdeti fordulójában 3-1, majd a Sparta Rotterdam ellen 2-2, illetve az előző héten 6-2-s kiütéses győzelmet értek el a Jong Az ellen. Mindent egybevéve a mai ellenfelük roppantul rossz formában nyitott és végzett is, ha azt nézzük. 2019-ben még nem szerzett pontot az együttes és látható, hogy mindig kapnak legalább 2 gólt. Ezért mi arra a döntésre jutottunk, hogy ha ma a Roda azt nyújtja amit eddig láttunk tőlük a bajnokságban és, ha az Almere tovább halad ezen a lejtőn, akkor a hazai csapat nyerhet, viszont a gólokban nagyobb érték van és ezért mi a Roda két rúgott góljára ajánlanánk ötletadóként fogadást, amely igencsak esélyes elnézve a két csapat jelenlegi mutatóit.

Roda – Almere (20:00)
Tipp:Több, mint 1,5 gól (Roda gólszám) odds:1,61 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: