b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : Jong Utrecht – Nijmegen – 03/09 20:00

A mai játéknapon mindössze egy mérkőzést favorizálnék és lényegében ezzel zárjuk a februári gold turnusunkat. A mostani találkozót is leginkább a statisztikai adatokra építettem és bízom abban a tényezőben, hogy a holland másodosztály ma is meghozza a várt profitot.


A mérkőzéssel kapcsolatosan érdemes kiemelni, hogy két gólerős együttes találkozik egymással és ami azt illeti remekül illik a két csapat a ligába, hiszen rendre gólokban gazdag mérkőzéseket hoznak össze az ellenfeleikkel. A Jong Utrecht, az-az a hazaiak tartalékos csapata számunkra igencsak kedves, hiszen rendkívül sokat favorizáltuk már őket a bajnokságban. Ennek a legfőbb oka, hogy a kiváló támadósoruk mellett, a hazaiak rendkívül sok gólt kapnak és ennek megfelelően a BTTS, az-az a “Mindkét csapat szerez gólt” mutatójuk az egekben. A Nijmegen idegenben ugyan több alkalommal zárt már rúgott gól nélkül, ám az Utrecht 14 hazai mérkőzésből mindössze egy alkalommal húzta ki kapott gól nélkül és ugyanez mondható el a gólszerzésükről is.

A várható gólszámadatok alapján 1,72, ill. 1,69 a két együttes mutatója. Ugyan mindkét csapat épphogy átlépte az 1,69-es határt, ami fölött már két gólt lehet várni a csapatoktól, ennek ellenére bőven reális az, hogy egy gólokban gazdag mérkőzést lássunk.

A Nijmegen már több együttes dolgát is megnehezítette és ma is szinte minden gólerős játékosra számíthatnak a vendégek. (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok alapján tehát a 2-2-es eredmény a várható és gyakorlatilag a gólváltás esélye 75%, míg a 2,5 gól feletti opció esélye 71%. Ezen értékek alapján pedig érdemes favorizálni mindkét opciót. Ugyan kellő fenntartással teszem meg mindezt, de ismerve ténylegesen az Utrecht mutatóit én reális értéket véltem felfedezni a gólokban. A holland kettő szép számmal termeli a profitot számunkra, a csapatok esetében szinte minden kulcsjátékos szerephez juthat. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és a gólváltást, ill. a 2,5 gól feletti opció kettősét ajánlom fogadásként. Ez a legtöbb helyen 1,70 – 1,75-ös szorzók közti határon fogadható és példának okáért eddig tippmixen is az 1,70-es szorzó látható. Úgyhogy érdemes még most beszállni a meccsbe, amíg nem csökken a szorzó.

Jong Utrecht – Nijmegen Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,72 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: