b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : Jong Utrecht – Jong Ajax – 02/10 20:00

Ma is izgalmas mérkőzést hozhatnak össze az Ajax fiataljai. Vajon ismét gólokban gazdag mérkőzést játszanak (Fotó : Getty Images)

A második mérkőzés esetében a már ingyenes megosztásként is szereplő mérkőzést elemezném ki részletesebben.


A találkozóval kapcsolatosan változtattam az ajánláson és ezt leginkább a szorzók miatt tettem meg. Az ingyenes ajánlás a gólváltásra és a 2,5 gól feletti opció közösére vonatkozik. Ugyanez lenne a prémium ajánlás is és lényegében ennek az indoklása igencsak egyszerű, egyben ésszerű. Mindkét csapat igencsak hatékony a mostani felállásban és szinte egy az egyben hasonmása lehet ez a találkozó az előbb kielemzett AZ – Volendam találkozónak. Itt most két elsőosztályú együttes tartalékos csapatai mérkőznek meg egymással és köztudott, hogy mindkét csapatnak kiváló az akadémiája.

A várható gólszámadatok alapján 1,79 és 1,80 a két csapat mutatója. Ennek megfelelően egy gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás.

Ma is izgalmas mérkőzést hozhatnak össze az Ajax fiataljai. Vajon is a gólokról fog szólni az Utrecht elleni mérkőzésük? (Fotó : Getty Images)

A gólváltás esélyessége egyébként 83%, míg a 2,5 gól feletti opció esélye 75%, az-az igencsak magas. Ugyan tegnap a VAR rendszer közbeszólt, viszont most bizalommal várom a holland másodosztályú találkozót. Annyi biztos, hogy gólparádéra lehet számítani, hiszen az utóbbi mérkőzésen is négy gól született, ill. az előző évek alapján is 3-4, de akár 7 gólos mérkőzést is játszottak a csapatok. Az Utrecht hazai pályán igencsak hatékony, míg az Ajax a remek támadósorán kívül idegenben viszonylag sok gólt kap. Úgyhogy én most “meglovagolnám” a tegnap is favorizált opciót és a gólváltásra, ill. a 2,5 gól feletti opcióra egyaránt fogadást ajánlok.

Jong Utrecht – Jong Ajax Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,66 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: