b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : Jong Utrecht – G.A. Eagles – 20:00

Gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás. (Fotó : Getty Images)

A holland kettőből ismét favorizálnék egy meccset a pénteki játéknapon. A pályán a Jong Utrecht, ill. a G.A. Eagles.


A találkozóval kapcsolatosan érdemes kiemelni, hogy statisztikailag 83% esélye van a gólváltásnak. Ez pedig igencsak magas érték és ismerve a holland kettőt talán nem is olyan meglepő. Annyi szent, hogy statisztikai adatok alapján az adatok nem hazudtolják meg ezt a magas értéket. A Jong Utrecht hazai pályán minden egyes mérkőzésén gólt szerzett, ám szinte minden találkozóján is gólt kapott az együttes. A G.A. Eagles csapatáról is hasonlót lehet elmondani idegenbe. A vendégek egy-egy mérkőzést leszámítva rendre gólt szereztek, ill. gólt is kaptak.

A várható gólszámadatok alapján 1,11, ill. 1,67 a két csapat mutatója. 

Gólokban gazdag mérkőzésre van kilátás. (Fotó : Getty Images)

A szimpla rúgott gólokat tekintve a hazaiak mutatója 2,33, míg a vendégeké 1,44-es értéket mutat. Egy szó, mint száz mindkét csapat góljában van érték. Egyik fél sem rendelkezik hatékony védelemmel, viszont elől igencsak erősnek mondható mindkét csapat. A mostani kiírásban a hazaiak a nyolcadik, míg a vendégek a hatodik helyen állnak. Az Utrecht otthon még veretlen, az Eagles pedig mindössze két vereséget számlálhat kilenc idegenbeli mérkőzést követően. Úgyhogy bizakodó vagyok és nagyon remélem, hogy téli szünet előtt a felek beleadnak apait-anyait és lejön a gólváltás, amit öt egységgel ajánlok fogadásként.

Jong Utrecht – G.A. Eagles Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: