b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : Jong Utrecht – FC Volendam – 02/24 20:00

A listavezető otthonába látogat az idegenbe szinte mindig gólt szerző és utóbbi időkben formába lendülő Volendam. (Fotó:AFP)

A mai nap mindössze egy elemzés kerül megosztásra, gyenge a kínálat is, ill. tartom magam a keddi kijelentésemhez és kevés mérkőzést favorizálok a munkám során. A pályán az Utrecht fiataljai fogadják az első osztályba vágyó és jelenleg remek formában lévő FC Volendam csapatát.


A találkozóval kapcsolatosan nekem leginkább a statisztikai rendszer adott iránymutatást és nagyon nem fogok meglepetést okozni azzal, ha azt mondom, hogy ismét a gólokban lehet érték. Az Utrecht a liga egyik középszerű csapata ám igencsak kiegyenlített teljesítményt nyújtanak a hazaiak és a 9-8-9-es mutatójuk mellett igencsak beszédes a 44:42-es gólkülönbségük is. A Volendam jelenleg a 4. helyen áll és mindössze 5 pont a lemaradása a vendégeknek a 2. pozíciótól, ám egy esetleges győzelemmel 2 pontra redukálhatnák a lemaradásukat. Ami egyértelmű, hogy a vendégeknek áll az a bizonyos zászló, ám az Utrecht mindössze 1 mérkőzést veszített el 13 hazai mérkőzéséből.

A várható gólszámadatok alapján 1,96, ill. 1,47 a két csapat mutatója. 

A hazai pályán egy vereséget számláló és igencsak gólerős Utrecht otthonába látogat,  az idegenben szinte mindig gólt szerző és utóbbi időkben kiváló formába lendülő Volendam. (Fotó:AFP)

Annyi biztos, hogy a Volendamnak nem lesz egyszerű dolga, noha ők vannak jobb formában. Az Utrecht hazai pályán egy mérkőzést leszámítva rendre gólt szerzett, ám ugyanígy gólokat is kapott, így a BTTS mutatójuk az egekben. A Volendam túrái során még egyetlen találkozót sem hozott le kapott gól nélkül, ill. a találkozói döntő többségén gólt is szerez a vendég csapat. Ami egyértelmű, hogy a gólokban remek érték lehet. Az előző furdolóban is fogadtunk az Utrecht meccsére, akkor 3-2-es eredményt értek el, de azt megelőzően az Ajax elleni találkozójuk is górcső alá került, akkor 7-2-es eredmény született. Ami biztos, hogy a gólváltásban reális esély van, sőt igencsak magas az esélyessége az opciónak, hiszen 81% a mutató, ám a 2,5 gól feletti opciónak is 77% a mutatója. Ennek fényében, ill. ismerve a szorzókat nagy hiba lenne mindössze a gólváltásra fogadni. Úgyhogy a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció kettősére ajánlok fogadást.

Jong Utrecht – FC Volendam Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,61 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: