b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : Jong AZ – FC Volendam – 02/10 20:00

A listavezető otthonába látogat az idegenbe szinte mindig gólt szerző és utóbbi időkben formába lendülő Volendam. (Fotó:AFP)

A mai nap folyamán elsőként két holland másodosztályú mérkőzés kerül kiemelésre a kínálatból.


Az első mérkőzés esetében egy viszonylagos alacsony szorzó kerül favorizálásra. Ennek több oka is van, amelyeket részleteznék is. Az első és legfontosabb, hogy mindkét csapat igencsak gólerős a mostani felállásban, ráadásul a statisztikai adatok szerint ma az amúgy remek formában léőv Volendam még pontokat is veszíthet. A második, hogy a két együttes ugyan az előző fordulóban 3-2-es mérkőzést játszott egymással, most véleményem szerint egy jóval kevesebb gólszámú mérkőzés van kilátásban.

A várható gólszámadatok alapján 1,75, ill. 1,62 a két csapat mutatója. Ennek megfelelően 2-1, 2-2-es eredmény várható a mérkőzésen.

Remek formában van a Volendam, a kérdés az, hogy ma is fogják-e tudni a tőlük várt gólokat és vajon ma is gólt kapnak-e idegenben. (Fotó:AFP)

Ami számunkra remek hír, hogy a Volendam idegenben rendkívül sokszor kap gólt, sőt eddig minden túrája során beszedett legalább egy találatot a csapat. A Jong AZ védelem sincs a helyzet magaslatán a védekezést tekintve, viszont támadásokban ténylegesen mindkét csapat erős. A két együttes között természetesen vannak különbségek, hiszen a vendégek egyértelmű célja nem lehet más, mint az első osztályba való kerülés kiharcolása, míg az AZ tartalékos csapat lényegében az utánpótlás fejlesztésre alapszik. Ami egyértelmű, hogy a hazaiak eddig 38 rúgott gólnál tartanak, ám ebből hazai pályán 23-t szereztek, az-az igencsak gólerősek a hazai publikum előtt. Egy szó, mint száz mindkét együttes gólra törő játékot folytat, védekezéssel igencsak hadilábon állnak és a Volendam az utóbbi mérkőzésein rendre hozta a gólváltásokat. A legutóbbi találkozó még október végén volt, ahogy említettem is egy öt gólos mérkőzést hoztak össze a felek, ám most úgy érzem, hogy elég a szimpla gólváltásra fogadni, amely 1,50-es értéken fogadható a legtöbb online fogadóirodában.

Jong AZ – FC Volendam Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,50 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: