b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : Jong Ajax – Roda

Az ötletadó rovatunk második elemzésében egy holland másodosztályú találkozót vettünk számításba, ahol a bet365 fogadóportál fogadáskészítő opciójával kalkuláltunk.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
43 nyertes – 21 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Az Ajax fiatalja megviccelik a Rodát? (Fotó:AFP)

I Jong Ajax – Roda I

A mérkőzésen a gólokkal kalkulálnánk, ami nem is meglepő, hiszen aki ismeri a holland ligákat tudhatja, hogy folyamatosan “záporoznak” a gólok. A mostani mérkőzés is igencsak gólokban gazdag találkozónak ígérkezik, hiszen két gólerős együttes találkozik egymással. Az Ajax fiataljai 2019-s idényt eddig folyamatosan 4 és 6 gól közötti mérkőzésekkel abszolválták, míg a mai ellenfelük a 6. helyen álló Roda, minden egyes meccsén rúgott gólt, de ezekre érkezett válasz is. (A Jong AZ is képes volt 2 gólt szerezni az együttesnek)

Az Ajax fiataljai ugyan elmaradnak a várt eredményességtől, viszont játékukat a támadásokban és gólokban gazdag mérkőzések jellemzik. Ráadásul hazai pályán igencsak remek mutatókkal rendelkezik az együttes.

Rengeteget fog számítani a mérkőzésen, hogy mikor esik az első gól. Ha a várakozásainknak megfelelően zajlik a találkozó, akár már az első félidőben megzörrenhetnek a hálók és kiindulva a két együttes 2019-s mérkőzéseiből ez nem is lenne akkora meglepetés. Bízunk a hazai együttes kiváló támadóiban, de a Roda részéről sincs kérdés, akik eddig kiváló szezont produkálnak és céljuk a feljutás lenne. Úgyhogy az esélyek adottak és ahogy látható is, egyik csapatnak sem távolálló a gólszerzés ezért az ötletadó ajánlásunkban a gólváltás és a 2,5 gólszám feletti opciót kombináltuk és az így kapott 1,66-s szorzóra tennénk ajánlást.

Jong Ajax – Roda (20:00)
Tipp:Igen + Több, mint 2,5 gól (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) odds:1,66 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: