Eerste Divisie : Jong Ajax – Cambuur

2019-04-01 0 By betandwintipps

Az ötletadó rovatunk második, egyben zárórészében a Jong Ajax-Cambuur összecsapásra készültünk, ahol az Ajax fiataljai lehetnek a favoritok, de a Cambuur igencsak kellemetlen ellenfél hírében áll.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
101 nyertes – 55 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is izgalmas mérkőzést hozhatnak össze az Ajax fiataljai. Vajon ismét gólokban gazdag mérkőzést játszanak (Fotó : Getty Images)


I Jong Ajax – Cambuur I

A holland másodosztály másik kiemelt mérkőzésén a gólokkal kalkulálnánk. Ennek a miértje is adott, hiszen az Ajax tartalék nagyon gólerős és 31 fordulót követően 61 találatuk van, de a védelmük botrányos és a liga egyik legtöbb gólját kapták számszerűleg 50 gólról beszélünk.

A Cambuur idegenben kellemetlen ellenfélnek számít és 6-3-6-s mutatója is erről tesz tanúbizonyságot. Lényegében a vendégek szinte minden egyes idegenbeli mérkőzésen gólt tudtak rúgni, de szinte kivétel nélkül gólokat is kaptak.

Két hatékony támadósor találkozik tehát egymással. Az Ajax fiataljait ugyan sokak nem ismerik, de többük már a felnőtt csapattal edz és akár már szerephez is jutottak egy-egy mérkőzésen. A Cambuur is versenyben van a play off körökért. Úgyhogy két igencsak motivált csapat mérkőzésén ma megzörrenhetnek a hálók és mi ezzel kalkulálnánk, illetve nem hinnénk azt, hogy 1-1-s eredménnyel vonulnának a csapatok az öltözőkbe, hiszen ez egyiküknek sem lenne jövedelmező eredmény. Érdekességként az egymás elleni eredmények beszédesek lehetnek, hiszen legutóbb 2-1-s eredményt értek el a felek. Az ezt megelőző párharcokon pedig 2016/2017 és 2017/2018-s szezont elfigyelve rendre 3, vagy több gólt hoztak össze a csapatok. Remélhetőleg nem ma szakad meg ez a sorozat.

Jong Ajax – Cambuur (20:00)
Tipp:Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + gólszám összesített) odds:1,61 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021