b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : G. A. Eagles – De Graafschap – 03/08 14:30

A holland másodosztály ma is górcső alá került és a G.A. Eagles – De Graafschap kettős mérkőzésére ajánlunk fogadást.


A mérkőzés esetében egy az egyben a statisztikai rendszerünk adataira építek. Ami azt illeti mindkét csapat igencsak gólerősnek mondható, ráadásul remek szezont futnak idén. A hazaiak jelenleg az második helyen, míg a vendégek a második pozíciót foglalják el. Mindent egybevéve a vendégek sikere lehet várható, hiszen a De Graafschap az egyik legjobb támadósorral rendelkezik és mindezek mellett az egyik legjobb teljesítményű védekezéssel is. Tehát minden klappol ahhoz, hogy kiharcolja az első osztályba jutást a csapat.

A várható gólszámadatok alapján 1,59, ill. 1,61 a két együttes mutatója.

A vendégek remek szezont futnak idén és most is nagy eséllyel indulnak a három pont megszerzéséért. (Fotó : Getty Images)

A gólszámadatok mindenképp beszédesek és ismerve a holland kettőt nagy érték lehet a gólokban. A két együttes nagyon hatékony a kapu előterében és 14-14 mérkőzést követően mindössze egy találkozón nem találtak be a csapatok. Egyszóval minden feltétel adott ahhoz, hogy a gólváltás “zöldüljön”. Ezt most 1,57-es szorzón lehet megfogadni, ami ugyan nem magas, ám én mindenképp úgy érzem, hogy ez az opció jönni fog. Úgyhogy bizakodom és bátran ajánlom számotokra a gólváltást, mint opciót fogadásként.

G.A. Eagles – De Graafschap Fogadási határidő : 14:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: