b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : FC Volendam – Jong Ajax – 03/06 20:00

A listavezető otthonába látogat az idegenbe szinte mindig gólt szerző és utóbbi időkben formába lendülő Volendam. (Fotó:AFP)

A Volendam – Jong Ajax párosítás igazi derbinek számít a 2019/2020-as Eerste Divisie kiírásnak.


Az Ajax egy kisebb hullámvölgybe került, de ezt követően sikerült szép lassan kikászálódniuk. A Volendam is remek szezont fut és jelenleg a 4. helyen áll a csapat, ráadásul a vezetőség elég korrektül áll a jelen helyzethez és nincs semmiféle akadálya annak, hogy a csapat feljusson az Eredivisiebe. Összességében mindkét együttes tehát jó szezont fut és ugyan teljesen más a felek célja, azt nem lehet elfelejteni, hogy az Ajax tartalékosainak a legfőbb célkitűzése, hogy felhívják magukra a figyelmet és ennek is köszönhető az, hogy a liga legeredményesebb támadósorával rendelkezik a csapat. Az Ajax mindig is a remek utánpótlásképzéséről volt híres és ezt a jelen kiírásban is remekül megmutatja a tartalékos csapatuk.

A várható gólszámadatok alapján 1,84, ill. 1,96 a két együttes mutatója. Ezen értékek alapján pedig a gólokban és a pontos végeredményben is reális érték lehet.

Kiváló teljesítményt nyújt hazai pályán a Volendam, viszont a liga legerősebb támadósora érkezik hozzájuk. (Fotó:AFP)

Ami egyértelmű, hogy a Volendam hazai pályán bőven esélyes a pontszerzésre az Ajax ellen. A hazaiak mindössze egy vereséget számolnak 14 mérkőzést követően a hazai publikum előtt, míg az Ajax azért idegenben botladozott. Egy szó, mint száz a felek legutóbb november elején találkoztak akkor is 4 gól született, bár akkor a Volendam nyerni tudott. A mostani találkozó viszont teljesen másként alakulhat. A Volendam mostanság védekezésben rendre gyengén teljesít és látható, hogy a legutóbbi négy mérkőzéséből háromszor is remizett az ellenfelekkel. Az Ajax viszonylag jó formában, szinte mindig gólt szerez a csapat és most én úgy érzem, hogy a két együttes döntetlennel fog zárni. A gólokkal kapcsolatos lesz a fő fogadásom, ám a végeredményben is látok reális értéket, úgyhogy a 2-2-es végeredményt 1 egységgel ajánlom. “Aki mer az nyer” alapon, ma bátrabb vagyok a fogadásaimban.

FC Volendam – Jong Ajax Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,57 “B” kategória 5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2-2 (Pontos végeredmény) 11,00 “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: