b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : FC Volendam – G.A. Eagles – 02/28 20:00

A listavezető otthonába látogat az idegenbe szinte mindig gólt szerző és utóbbi időkben formába lendülő Volendam. (Fotó:AFP)

Miközben zajlik az ausztrál mérkőzés elkészítem a mai napra közzétett egyetlen ajánlásomat. Nem okozok meglepetést, hiszen a pénteki játéknapon a holland másodosztályú mérkőzések közül került egy mérkőzés górcső alá.


A mostani mérkőzések közül egyértelműen a 70% feletti eséllyel ellátott predikciók között keresgettem és mindössze egy mérkőzésre tudtam azt mondani, hogy igen, ezen a találkozón bőven reális lehet a megosztott, egyben ajánlott opció. A Volendam, ill. G.A. Eagles csapatai mérkőznek meg egymással, akik a mostani felállásban igencsak hatékonynak mondhatóak, hiszen tizenhárom hazai és idegenbeli mérkőzésen szinte egy és ugyanaz a két csapat mutatója. Ami azt illeti a hazaiak mindössze egy találkozót hoztak le úgy, hogy nem rúgtak gólt, ám ezen kívül két mérkőzést sikerült nekik kapott gól nélkül kihúzni. A vendégekről is hasonló tendencia mondható el, bár a G.A. Eagles két találkozón maradt rúgott gól nélkül.

A várható gólszámadatok alapján 2,09, ill. 1,48 a két csapat mutatója, ami viszonylag magasnak mondható.

Ki-Ki mérkőzés vár az utóbbi időkben formába lendülő Volendamra. (Fotó:AFP)

A két együttes fej-fej mellett halad a bajnokságban és a hazaiak jelenleg a 4. helyen, míg a vendégek az 5. helyen állnak. Ami egyértelműen megfigyelhető, hogy mindkét csapat egy viszonylag hatékony támadósorral rendelkezik, ám a védekezést tekintve rendkívül sok gólt kapnak a csapatok. Mivel mindkét együttes a mostani felállásban elől és hátul is sok gólt kap, így a BTTS (mindkét csapat szerez gólt) mutatójuk az egekben. Számunkra szintén remek hír lehet, hogy mindkét oldalon a legmeghatározóbb játékosok a keretben szerepelnek, ráadásul formailag mindkét csapat viszonylag jó eredményekkel rendelkezik. Egy szó, mint száz a gólváltás esélye igencsak magas ezen a mérkőzésen, hiszen 73%-ot mutat a statisztikai rendszerünk. Mindkét együttes igencsak gól gazdag mérkőzéseket játszik az utóbbi időben és ugyan legutóbb fordított felállásban nem sikerült a Volendamnak betalálni, ám én úgy vélem, hogy a mostani forma, hazai mutatók és úgy összességében minden arra hajaz, hogy mindkét fél betalálhat ezen a mérkőzésen. Az esélyek adottak, úgyhogy bizakodva várom ezt a mérkőzést, ahol ugyan nem sikerült egy magas szorzót elcsípni, de úgy érzem, hogy ez lehet az esti mérkőzések egyik legbiztonságosabb fogadása. Mindezek mellett érdemes azt is megemlíteni, hogy a Volendam legutóbbi mérkőzésére ajánlottam fogadást és akkor is sikerült profitot kialakítanunk, hála a hazaiak remek támadósorának, ám annál gyengébb védelmének.

FC Volendam – G.A. Eagles Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: