Eerste Divisie : FC Eindhoven – Jong PSV – 20:00

A “statisztikai adatokkal a fogadóirodák ellen” ingyenes sorozatunk mai ajánlása a következő mérkőzés lenne. A találkozó esetében a legjobb értéket az “Ajánlott predikciónál” osztottuk meg Önnel.

Segítség az adatok megértésében:
A táblázatban a csapatok hazai/idegenbeli mutatói kerülnek kiértékelésre és ennek megfelelően láthatóak a zárójeles részben, hogy adott csapat hányszor szerepelt eddig a bajnokságban a mostani felállásban. Ebből következtethetőek az alábbi %-os adatok, amelyek esetében látható, hogy adott csapat hány alkalommal szerzett gólt, hány alkalommal kapott gólt, hány büntetőlapot, ill. szögletet alakított ki átlagosan a mérkőzésein. Ezen kívül láthatja a várható gólszámadatokat is, amelyek alapján megpróbálunk a pontos végeredményre is következtetni. Majd a táblázat legvégén láthatja, hogy négyféle fogadási opció is kiértékelésre kerül és azok esélyességét is meghatározzuk. Ezt követően pedig az “Ajánlott predikció” látható. Ez az a megosztás, amit ajánlunk a mérkőzéssel kapcsolatosan Önnek, így ezt az opciót érdemes megfogadnia.

Statisztikai adatok
(Hazai/Idegenbeli mérkőzéseket tekintve)
FC Eindhoven
Lejátszott mérkőzések : 12
Jong PSV
Lejátszott mérkőzések : 12
Kapott gól nélküli mérkőzések 16,67% 0%
Rúgott gól nélküli mérkőzések 8,33% 33,33%
Büntetőlapok 2,25 1,75
Szögletek 5,00 3,83

Várható gólszámadat és végeredmény
Hazai csapat 1,68
Vendég csapat 1,33
Várható végeredmény 1-1

Opciók és azok esélyessége
1,5 gól felett 92%
2,5 gól felett 67%
Mindkét csapat szerez gólt 71%
9,5 szöglet felett 54%

Ajánlott predikció:
Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588