b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : Eindhoven – PSV

Ötletadó rovatunk második részében egy holland találkozót elemzünk ki, ahol véleményünk szerint a PSV fiataljai tovább “roboghatnak”.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
41 nyertes – 17 vesztes ajánlást tettünk közzé.


A bajnokságban a legtöbb gólt szerezték a PSV fiataljai (Fotó: Pics United)

I Eindhoven – Jong PSV I

Az Eerste Divisie 24. fordulójában két kiváló teljesítménnyel bíró együttes fog megmérkőzni egymással, ahol véleményünk szerint akár a gólváltás, akár a 2,5 gól feletti opció, a döntetlen és az általunk megosztott Jong PSV gólszámában is van érték. A gólváltás szinte garantált, hiszen az Eindhoven 2019-s szezont eddig veretlenül zárja, előző négy meccsét megnyerte. Míg a vendég oldalon a PSV tartalékosai vannak, akik szintén minden meccsen pontot szereztek, ráadásul 2-3 gólig jutottak minden egyes mérkőzésen. A hazai oldalon nagy kérdés lesz, hogy most mire fognak berendezkedni, hiszen hazai pályán megmutatták a Nijmegen ellen , hogy a támadójátékuk rendben van, viszont a nagy “kinyílás” miatt 2 gólt kaptak, avagy ismét a védekezésre fogják fektetni a nagyobb hangsúlyt, amelyből kontrákra épülve szereznek gólokat. Ezt előző mérkőzésen láthattuk az Eindhoveni csapattól, hiszen a Den Bosch ellen hazai pályán 2-0, míg idegenben a G.A. Eagles ellen 1-0 sikert arattak. Összességében az utóbbi egy vesztes stratégia lehet, hiszen a PSV fiataljai a legtöbb rúgott góllal rendelkeznek 23 mérkőzést követően (54), viszont a vendégek részéről kiemelendő a gyenge védekezésük is (40), amely a bajnokságot tekintve a legrosszabbak közé sorolható.

A PSV a szezonban 23 mérkőzés alatt 54 gólt szerzett, míg 40 találatot kapott. Számszerűleg tehát 94 gólt jelent, ami gól/meccs értéket tekintve 4,08-s mutatót eredményez.

Így adott a kérdés, hogy ma is kialakul-e egy adok-kapok, ami példának okáért az előző összecsapásukon (2-1) megtörtént, avagy egy kevés gólos találkozót láthatunk. Mi utóbbira tennénk le a voksunkat és ahogy már a kezdetekben említettük a PSV góljaiban van a legnagyobb érték, amely ugyan rizikós, viszont bőven esélyes lehet. Ezért erre kötnénk fogadást és ismét a bet365 fogadóportál segítségével a PSV 1,5 feletti csapatgólszám opcióra tennénk ajánlást.

Eindhoven – Jong PSV (20:00)
Tipp:Jong PSV gólszám 1,5 felett (Csapat összesített gólok) odds:2,20 Ötletadó max. 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: