b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Eerste Divisie : Den Bosch – Almere – 03/06 20:00

Vajon képes lesz hazai pályán kiharcolni a továbbjutást a Den Bosch? (Fotó : Getty Images)

A mai napon két mérkőzés kerül górcső alá és nem fogok meglepetést okozni azzal, hogy ismét a holland másodosztály kerül favorizálásra.


A Den Bosch – Almere kettős mérkőzése rengeteg izgalmat tartogathat, hiszen a hazaiak remek formába kerültek, ráadásul az egyik leghatékonyabb támadósorral rendelkeznek. Mindezek ellenére a védelmük nagyon gyengén teljesít és ennek köszönhetően mindössze a 11. helyen áll a csapat. A vendégek részéről szintén egy elég gólerős együttes fog felsorakozni, ráadásul elmondható az Almere csapatáról is, hogy a védelmük elég gyatrán teljesít. Összességében egy köztudott tényező, hogy a holland másodosztály góljairól híres és ennek megfelelően elég szép számmal szoktak zöldülni a gólváltások, a 2,5, vagy épp a 3,5 gól feletti opciók is.

A várható gólszámadatok alapján 2,11, ill. 1,24 a két együttes mutatója. Ezen értékek alapján pedig a gólokban és a pontos végeredményben is reális érték lehet.

Vajon képes lesz hazai pályán kiharcolni a győzelmet a Den Bosch? (Fotó : Getty Images)

Mindenképp számolni kell azzal, hogy a Den Bosch formailag most jobb, mint riválisa. Azt is érdemes megemlíteni, hogy hazai pályán mindössze két veresége van a csapatnak, míg az Almere idegenben inkább csak gólt tud szerezni, de a pontszerzés aligha megy nekik. Az Almere idegenbeli mutatója 2-4-8. A statisztikai adatok alapján a Den Bosch szinte minden hazai mérkőzésén képes volt gólt szerezni, de elég sűrűn gólt is kapott a csapat. Úgyhogy én bizakodva várom a mérkőzést és szerintem képesek lesznek gólt szerezni a felek, ill. bízom benne, hogy a 2-1-es végeredmény is “zöldülni” fog a mérkőzés végére.

Den Bosch – Almere Fogadási határidő : 20:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,66 “B” kategória 5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
2-1 (Pontos végeredmény) 10,00 “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: