b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EBEL : Salzburg – Fehérvár AV19

Vajon sikerül ma meglepni a Salzburg "kirakatcsapatát"? (Fotó:Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik, ahol elsőként egy jégkorong ajánlással érkezünk, ahol a Fehérvár csapatának esélyeit “firtatjuk”.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
87 nyertes – 46 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon sikerül ma meglepni a Salzburg “kirakatcsapatát”? (Fotó:Getty Images)

I Salzburg – Fehérvár AV19 I

A találkozón a fogadóirodák az EBEL “kirakatcsapatát” favorizálják, ami nem is meglepő, viszont utóbbi időben a Fehérvár rendre megnehezíti a hazaiak dolgát.

Legutóbbi mérkőzésen ugyan kikapott a Fehérvár 4-6-ra hazai pályán, viszont ezt megelőzően a Salzburg otthonában 2-2-s döntetlen után kaptak ki 3-2-re, de a legelső mérkőzésen például 1-0-s sikert aratott a csapat. 

Ma nagyon kell koncentrálni a fehérvári csapatnak, hiszen egy vereség már igencsak nagy problémát okozhat. Ezért mi egy masszív védekezésre számítanánk, amit a Salzburg nem nagyon tud áttörni. Úgyhogy, ha a védekezés klappol, akkor akár a döntetlen, de a győzelem is ismét benne lehet a pakliban. Reméljük , hogy sikerül ma meglepetést okozni. Mindenesetre az underdog vendégekre érdemes egy +1,5 gól hendikeppel fogadást kötni és erre 1 egységgel mindenképp fogadunk.

Salzburg – Fehérvár AV19 (19:15) 
Tipp:Fehérvár AV19 +1,5 gól (Gólszám hendikep) odds:1,85 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: