b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Wales – Magyarország – 20:45

Ma kötelező a pontszerzés a magyar válogatott számára! (Fotó : Németh András)

A mai EB kínálatból csak a mieink mérkőzését emelem ki és lényegében sokáig gondolkoztam, hogy mégis melyik opció felé mozduljak. Végül olyan döntést hoztam, hogy két opciót is megosztok. Egy olyat, amit szinte minden fogadóirodában megrakhat mindenkit, míg egy olyat, amely speciális opció és ténylegesen csak a legbővebb kínálatokkal rendelkező irodákban lehet megrakni.


A találkozón tartok tőle, hogy ma nem jön ki a lépés a mieinknek és ezzel az egyeneságú továbbjutás oda lehet. Ennek ellenére félig reménykedve várom már az estét, hogy mégis mire lesznek képesek a focistáink. Annyi szent, hogy óriási a tét és ennek köszönhetően mindkét csapat megpróbálhatja a másik támadásait törni, lassítani. A lassításhoz pedig köztudott, hogy a faultok szükségesek és jó magyar szokás révén a mieink, rendre egy ütemmel később érnek oda a becsúszásokkal, ütközésekkel és így tovább. A fogadások alapja ennek köszönhetően pedig, hogy a mérkőzésen 6,5 lap fölött fog zárulni a találkozó, ami esetében fontos kiemelni, hogy ha piros lap születne akkor az két lapnak minősül!

A mérkőzést egy román játékvezető O. Hategan lesz, aki nem a lap nélküliségről híres. A legutóbbi EB mérkőzését a Törökország – Albánia mérkőzésen vezette, ahol 9 lapot osztott ki.

Ma kötelező a pontszerzés a magyar válogatott számára! (Fotó : Németh András)

Ami biztos, hogy a magyar együttes egy lapos csapat, ami átlagosan legalább 2-3 lapot jelent nálunk, de épp ugyanezt lehet elmondani a walesiekről is. Az odavágó, ahol a mieink nyertek 1-0-ra hat sárgát hozott. Ami szintén érdekes lehet, hogy a walesiek leginkább szélső játékot alkalmaznak, ráadásul ma a pályán legtöbbször Bale, James támadó duó és Lovrencsics párharcát láthatjuk. Lovrencsicsről köztudott, hogy igencsak masszív védő és mindezek mellett elég gyors is, ám azt is érdemes megemlíteni, hogy többször kap sárgát is. Nagyon motivált és véleményem szerint a mostani mérkőzésen az egyik legmotiváltabb lehet a védelmet tekintve. A nagy motiváció következtében pedig bőven benne van az a pakliban, hogy az amúgy sem szűk kezű román bíró ad neki egy sárgát. Erre a bet365 4,00-ás szorzót kínál, amelyben véleményem szerint hatalmas érték van. Azt sem szabad elfelejteni, hogy Lovrencsics többször fellép a támadásokban is, hogy szélről beadjon. Ennek következtében pedig többször marad mögötte üres terület, amelyet legtöbbször úgy tud visszafutni, ha faultot végez a felezőnél, hogy még időben megakadályozza az ellenfél kontráit. Egyszóval az ő lapjában én hatalmas értéket vélek felfedezni és ezen kívül nagyon meglepődnék azon, hogy ha ilyen tét mellett bármely csapat is higgadt tudna maradni. Azt sem tartom kizártnak, hogy lesz egy-egy szabálytalanság után reklamációból, vagy épp egy kisebb lökdösődésből laposztogatás. Úgyhogy Lovrencsics lapja mellett, ami speciális opciónak minősül, a 6,5 büntetőlap fölötti opcióra is fogadást ajánlok.

Wales – Magyarország Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 6,5 (Büntetőlapok száma) 2,00 “C” kategória 2,5 egység
Wales – Magyarország Fogadási határidő : 20:45
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Lovrencsics Gergő (Büntetőlapot kap) 4,00 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: