EB : Wales – Horvátország – 20:45

2019-10-13 Off By betandwintipps

A mai nap folyamán egy “gold” elemzés kerül publikálásra. A pályán Wales és Horvátország mérkőzik meg egymással és igencsak izgalmas mérkőzés szemtanúi lehetünk.


Őszinte leszek ezen a mérkőzésen leginkább a megérzéseimre hagyatkoztam. Véleményem szerint döntetlennel fognak zárni a felek, ami a vendégeknek úgymond megfelelő lehet, hiszen megtarthatják az 1. pozíciót. Persze nem ilyen egyszerű a történet, ám jelen esetben a horvát válogatott jóval jobb mutatóval rendelkezik, mint a G. Bale által fémjelzett walesi csapat. Ami azt illeti a horvátok eddig egyetlen vereséget számlálhatnak és azt is a mieink elleni elszenvedett meglepetés eredménynek/mérkőzésnek köszönhetik. Mindkét csapat előző fordulóbeli mérkőzésére fogadtunk és látva azon mérkőzéseket, nagyon meglepne, ha ma a walesiek győzelemmel zárnának.

A várható gólszámadatok alapján 0,81, ill. 2,00 a két csapat mutatója. Ezen mutatók pedig remekül példázzák a különbséget a felek között.

Vajon ma is ünnepelhetnek a walesiek? (Fotó : Getty Images)

Ugyan hozzátartozik a mérkőzéshez, hogy a horvátok idegenben nem épp a legjobb teljesítményüket nyújtják, hiszen a magyarok ellen kikaptak, az azeriek ellen 1-1-es döntetlennel zártak, ill. egy alkalommal, amikor nagyon szükséges volt a győzelem 4-0-ra nyertek a szlovákok otthonában. Most hasonló a helyzet, hiszen a horvátok egy esetleges vereség esetén, úgymond ismét megnehezíthetik a saját sorsukat. Az indok pedig igencsak egyszerű, egy magyar győzelem esetén a mieink 1 pontra csökkentenék a hátrányukat, míg a szlovákok képesek lehetnek a végén utolérni Modricékat. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok, legfőképp azért, mert a walesi támadók nem épp a leghatékonyabbak, ill. a védelmük sem a legjobb. Úgyhogy én itt az 1-1-es döntetlent tartom reális kimenetelnek. A vendégek csapatában ráadásul a legtöbb kulcsjátékos hála a mieink elleni könnyed győzelemnek pihenni tudott. Ennek megfelelően például Modricot hamar lecserélték az előző mérkőzésen. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és úgy érzem, hogy a “Döntetlen, vagy Horvátország” kétesélyes opció, ill. a “0,5 gól feletti” opció “zöldülhet”.

Wales – Horvátország Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Döntetlen, vagy Horvátország + Több, mint 0,5 gól (Kétesély + Gólszám összesített) odds: 1,53 Tét : “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588