b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

EB : Wales – Horvátország – 20:45

A mai nap folyamán három prémium elemzés kerül megosztásra és elsőként a “gold” elemzésben is kielemzett Wales – Horvátország mérkőzésre lenne egy másik opció amelyet megosztanék. Ugyan rizikósnak tűnhet elsőre, ám szerintem könnyen zöldülhet a megosztott ajánlás.


Őszinte leszek ezen a mérkőzésen leginkább a megérzéseimre hagyatkoztam. Véleményem szerint döntetlennel fognak zárni a felek, ami a vendégeknek úgymond megfelelő lehet, hiszen megtarthatják az 1. pozíciót. Persze nem ilyen egyszerű a történet, ám jelen esetben a horvát válogatott jóval jobb mutatóval rendelkezik, mint a G. Bale által fémjelzett walesi csapat. Ami azt illeti a horvátok eddig egyetlen vereséget számlálhatnak és azt is a mieink elleni elszenvedett meglepetés eredménynek/mérkőzésnek köszönhetik. Mindkét csapat előző fordulóbeli mérkőzésére fogadtunk és látva azon mérkőzéseket, nagyon meglepne, ha ma a walesiek győzelemmel zárnának.

A várható gólszámadatok alapján 0,81, ill. 2,00 a két csapat mutatója. Ezen mutatók pedig remekül példázzák a különbséget a felek között.

Vajon ma is ünnepelhetnek a walesiek? (Fotó : Getty Images)

Ugyan hozzátartozik a mérkőzéshez, hogy a horvátok idegenben nem épp a legjobb teljesítményüket nyújtják, hiszen a magyarok ellen kikaptak, az azeriek ellen 1-1-es döntetlennel zártak, ill. egy alkalommal, amikor nagyon szükséges volt a győzelem 4-0-ra nyertek a szlovákok otthonában. Most hasonló a helyzet, hiszen a horvátok egy esetleges vereség esetén, úgymond ismét megnehezíthetik a saját sorsukat. Az indok pedig igencsak egyszerű, egy magyar győzelem esetén a mieink 1 pontra csökkentenék a hátrányukat, míg a szlovákok képesek lehetnek a végén utolérni Modricékat. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok, legfőképp azért, mert a walesi támadók nem épp a leghatékonyabbak, ill. a védelmük sem a legjobb. Úgyhogy én itt az 1-1-es döntetlent tartom reális kimenetelnek. A vendégek csapatában ráadásul a legtöbb kulcsjátékos hála a mieink elleni könnyed győzelemnek pihenni tudott. Ennek megfelelően például Modricot hamar lecserélték az előző mérkőzésen. Úgyhogy mindenképp bizakodó vagyok és úgy érzem, hogy a megosztott “gold” ajánláson kívül, a gólszámadatok alapján a gólváltás is zöldülhet. Úgyhogy ez a mai fogadásom alapja és bízom benne, hogy a pontszerzési kényszer miatt mindkét fél betalál a másiknak. Amit egyébként az odavágón megtettek a csapatok.

Wales – Horvátország Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,90 Tét : “B” kategória 3 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: